yekonkori_khoshbakh مدیر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 عنوان دلبر کجایی | مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 19 پست که با هم کارگاه شیشه سازی با مشتقات آمین بزنیم؟پول دار شیمماشین بی ام دبلیو بخریمخونه دوبلکس توی زعفرانیه تهران بخریمسه چهار تا پاساز تو بالاشهر بزنیم من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) 1403/01/12 | 00:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخمل_بور عضویت: 1402/11/05 تعداد پست: 7285 خدانکنه😘😍😂 وای بیا تلگرام ببین چه شد😂😂😂😂 باشه بریماینجا یکی رومخمه تخریب میکنه دهه هشتادیارومیگه بی عفت بی حیا بی بندو بار😐اول بزار اونو خاک کنم بعد
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 باشه بریم اینجا یکی رومخمه تخریب میکنه دهه هشتادیارو میگه بی عفت بی حیا بی بندو بار😐اول بزار اون ... لینکشو بفرست منم بیام من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 بیا تو تاپیک تگت کنم باشه😘 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
renger_v86 عضویت: 1402/12/19 تعداد پست: 1484 چون دوستای خوبی دارم😂 وقتی کمی بی انگیزه میشیم با هم خرابکاری میکنیم و میخندیم یکیشون @دخ ... اینم دوستای ما ، هعععی Sigma boy/turkboy