2777
2789
عنوان

حضرت عشق🦭🌻🎤

62 بازدید | 0 پست

https://dl.musicmehr.net/Music/A/E/HazrateEshgh/07.%20Omid%20-%20Roozegar.mp3

تو بچگی با این آهنگ چه حال بدیهایی کشیدم راسته میگن هرچی تصور کنی جذب میشه اینو واسه یه عشق فرضی تو ذهنم میخوندم.الان بعد این همه سال دوباره گوش میدم ولی با عشق واقعی.کاش از بچگی آهنگی گوش میدادم که حرفش رسیدن بود.ولی با این وجود خییییلی خوشحالم بلاخره عشق تحربه کردم عاشق کسی شدم که مثلش تو دنیا نیست دلبر من بی نظیره اونقدر عاشقشم که همه وجودم میخاد داد بزنه تمام سلولهای بدنم میخواد عشقش رو فریاد بزنه با اینکه امیدی به رسیدن بهش رو ندارم و احتمالش یه درصده ولی خیلی راضی هستم از اینکه شناختمش .قبل آشنایی باهاش اگه از کسی خوشم میومد خیال میکردم عاشق شدم ولی تمام حسهای گذشته فقط یه حس پوچ بودن ولی الان چه باهام بمونه چه نمونه روزبه روز عاشقترش میشم.عشقم میدونم بهت نمیرسم ولی  چه برسم چه نرسم تاثیری نداره اونقدر عزیزی که هیچکس دیگه نمیتونه جای تورو تو قلبم بگیره‌.اگه ناراحت شدی از کارام رفتارم بزارش رو حساب مجنون بودمنم و منو ببخش🦭🌵.من محنون تو شدم .دارالمجانین شده اینجا 🤣.اگه نتونستم کسی رو پیدا کنم تقصیر من نیست تو خیلی بی نظیری که دیگه کسی به چشمم نمیاد.ناراحت نشی باز تاپیک زدم ولی جایی ندارم حرفای دلمو بزنم اگه تخلیه نشم بدنم نمیتونه تحمل کنه اینهمه عشق رو به خودت هم که نمیتونم بگم.خیلی ممنون که باعث شدی عشق رو تجربه  کنم نور چشمهام🌻🦭🌵🌻

🩷🦭🌵🌻