2777
2789
عنوان

محصولات کامان..

121 بازدید | 16 پست

خانوما من چند هفته پیش شوینده و آبرسان و ویتامین C شو خریدم،الان نگا میکنم میبینم پیشونیم جوشای ریز و زیرپوستی زده،از این محصولاته یا بخاطر قند و شیرینیه؟ 🥲نمیدونم همچنان بزنمشون یا نه..

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

من ابرسانشو میزنم جوش نزدم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ابرسانشو میزنم جوش نزدم

شوینده چطور؟

با افراد انرژی منفی میل برخورد ندارم،ریپ نزنید. [یک عدد انسان خوش‌بین و محصل هستم.تاپیکای کتابی تگم کنید🧚🏻‍♀️📖]

من اصلا از کامان استفاده نمیکنم اصلا ازش راضی نیستم

قبلا استفاده کردین؟

شوینده چطور؟

استفاده نکردم

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

کامان چربه بخاطر همین جوش میزنی باید محصولات مخصوص پوستت بزنی

پوستم معمولیه،اینارم برا امتحان خریدم ولی حس میکنم نساختن رو پوستم 

ن نخر من آبرسانشو زدم قبلا خوب نی  بجاش الان ی سری محصول گرفتم عالین

میشه معرفی کنی؟ جنس پوستت چطوریه؟

بگو دقیقا دغدغتو تا راهنماییت کنم

نمی‌خوام دیگه جوش بزنم چون جاشون میمونه لک میشه،یکیم میخواستم روتین مخصوصمو داشته باشم نمیدونستم چی بخرم😑

میشه معرفی کنی؟ جنس پوستت چطوریه؟

مختلطه من ماسک کربنشو برا منترل چربی پوستم برداشتم و ماسک روغن زیتون و شی باتر هم برای آبرسانی و جلوگیری از خشکی 

میسلار و سرم ضدجوش و کرم ترمیم کننده از ی پیج خریدم ک خیلی باحوصله با دیدن پوستم مشاوره دادن و اینکه تو تخفیف عیدانه همرو ب قیمت شرکت بدون سود دادن بهم 

مختلطه من ماسک کربنشو برا منترل چربی پوستم برداشتم و ماسک روغن زیتون و شی باتر هم برای آبرسانی و جلو ...

مرسی 💫🤍