2777
2789
عنوان

قبولی فرهنگیان

109 بازدید | 6 پست

سلام دوستان

اونایی که فرهنگیان ابتدایی یا علوم تجربی قبول شدن میشه بیاین راهنمایی کنن از کی شروع کردن و روزانه چقدر درس خوندن من سال بعد کنکور فرهنگیان شرکت میکنم از الان بخونم میتونم بیارم ؟و اینکه رتبه باید چقدر باشه

سلام من پارسال می اوردم ولی نرفتم ، بله قطعا چرا که نه ، شنیده ها حاکی از از اینه که دانشگاه شهر نزدیکمون حتی تراز ۶ هزار هم ابتدایی اورده ، تجربی که حتی ۱۰ هزار به بالا هم میاره ابتدایی در منطقه۱ ، رو نهایی سرمایه گذاری کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها مرسی از راهنمایی 🌹

خواهش میکنم🌹 ، علوم تجربی بستگی به شهرتون داره بعضی سالا پذیرش نداره بعضی شهرا ، و اینکه کلا اینایی که هدفشون فقط فرهنگیانه معمولا اکثر کد رشته هاشو موقع انتخاب رشته وارد میکنن چون هر رشته یه تعداد محدودی پذیرش داره و خب ریسکه دیگه که مثلا فقط یکی دو رشته رو زد

خواهش میکنم🌹 ، علوم تجربی بستگی به شهرتون داره بعضی سالا پذیرش نداره بعضی شهرا ، و اینکه کلا اینایی ...

دقیقا همینطوره منم که بدشانسم تو زمان کنکور من دیدی اصلا هیچ کدام از رشته ها بر نداشت 🤣

دقیقا همینطوره منم که بدشانسم تو زمان کنکور من دیدی اصلا هیچ کدام از رشته ها بر نداشت 🤣

نه دیگه حالا اینطورا هم نیست 😅مثلا ابتدایی هر سال هست با ظرفیت نسبتا زیاد نسبت به بقیه ، تازه انگار آخر دفترچه یه سری کاردانی هم اضافه کردن ، ظرفیت ها هم که گفتن بالاتر میره