2777
2789
عنوان

رل عنترم…

335 بازدید | 23 پست

رلم ادعای دوس داشتن می‌کرد

اما بهم میگه هیچوقت بهت قول ازدواج نمیدم و نمیتونم بهت قول موندن بدم

من با خودم گفتم این چه دوس داشتنیه که هیچ ارزشی برام قائل نیست و باهاش کات کردم

اونم برا موندنم تلاش کرد ولی دید فایده نداره بیخیال شد

الان یه روز از کاتمون گذشته اما به اندازه یه قرن دلتنگشم

به نظرتون بهش پیام بدم؟

اصلا دوسم داشت؟

تنهایی برام عذاب آوره🫠

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولش برو بعدی

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

سلام عزیزم نه بهش پیام نده دلتنگی بخشی از فراموشی هستش هرچی عکس دوتایی دارین بزن پاک کن هیچ چیزی ازش رو گوشیت نزار خود این کار ۵۰ درصد به آرامشت کمک میکنه سعی کن مدیتیشن کنی آهنگ شاد بزار و ذهنت رو خالی نگه دار ،این جمله رو هم یادت باشه برای مردهای ضعیف مادرانشان زن می‌گیرند مردی که عاشق باشه هرگز دنبال رابطه بی هدف نیست اون آقا فقط دنبال خالی کردن هیجانات خودشه بخاطر همین هم اومده برا منت کشی ،بزن بلاکش کن 

منم دقیقا این روزا تو شرایط تو هستم دلم داره میترکه ولی باهاش حرف نمیزنم چون وقتی حتی به دروغ هم که شده دلخوشی نداری برای ازدواج همون بهتر که دیگه حرفیم زدع نشه باهاش تا عادت کنی به نبودنش

داری میگی رل . واقعا نمیدونم چرا بعضی از دخترا توقع دارن وقتی رل میزنن با طرف ازدواج کنن . رل واسه ی ...

اون ب من گفت حتی نمیتونم بهت قول موندن بدم😐بعد ادعای دوس داشتنم میکنه