2777
2789
عنوان

شوهرمخسیسه

452 بازدید | 28 پست

سلام من ۲۸ سالمه ۷ ماهه عقد کردم نمیدونم من ولخرجم یا شوهرم خسیسه ،قبلنا شاغل بودم الان دیگ نیستم بیمه بیکاری میگیرم ،همسرم تا حالا یکبار نشده ازم بپرسه ک پول لازم داری یا نه عید امسالم هیچی برام عیدی نیاوردن عید های قبلی با اصرار خودم اوردم اینبار دیگ هیچی نگفتم ولی تاحالا چنبار مسافرت رفتیم خرج کرده نه خیلی زباد نه خیلی کم مثلا قبل عید میخاستیم بریم شهرستان روز چهارشنبه سوری ک فرداش میخاستیم بریم برام سخ تومن زد ک خریذ کنم توراه ک بودیم گفتم پول بده کفش بخرم نداد یکروز قبل سال تحویل با همسرمو خواهرم رفتیم ک یکمی خرید کنیم حتا یبار تعارف نزد ک بذار من حساب کنم هروقت ازش چیزی میخام همش ازدرون خورد میشم میگم الان تو دلش راضی نیست حس خیلی بدی راجب این موضوع ولی خب خیلی قربون صدقه میره احترام میذاره از گل نازک تر بهم نمیگه مطمئنم اگ ازش جدا بشم خیلی اذیت میشه حتا شاید خودکشی کنه 

پس دوست داشتنش بی خرجه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیدونم چی بگم ولی اینو با تمام وجودم قبول دارم به چشم دبدم بارها و بارهاا برام ثابت شده زنی که خرج داره ارج داره خرج نداشته باشی شوهرتم دیگ محلت نمیده

خورد چرا شی؟راضی نبود زن نمیگرف بگیر ازش خرج کن 

خرج تو عقد به فرهنگ آدما برمیگرده منم شوهرم تو عقد هزارتومن خرجم نمیکرد تازه مامانم نگران شد علاوه بر خودم فک کردیم شاید خسیسه بعد ازدواج دیدم نه اتفاقا خیلی دست و دلبازِ فقط رسم نداشتم خرج کنن تو عقد خواهراشم بعدا عقد کردن از داماد انتظار نداشتن 

ان شالله که کیس شمام خسیس نیست که ی دردِ لاعلاجه

حتا یبار خیلی جدی شدم تو این مسئله خونوادشم متوجه شدن قول داد دیگ رعایت کنه ولی بازم همون آشه و همون کاسه ،میگم الان عقدیم اینجوریه فردا پس فردا با وجود بچه میخاد چیکار کنه 

چی بگم عزیرم 

من ۱۲ساله ازدواج کردم باور کن نمیدونم چه حسیه که هروقت 

پول لازم میشم وبه شوهرم میگم انگار از درون خورد میشم 

نمیگم شوهرم خسیسه نه !

ولی عادت هم نداره خودش بپرسه چیزی میخای یانه 

باید حتما خودم درخواست کنم واز این کار متنفرم 

لطفا کاربر آقا نیاد تاپیک هام و ریپ نزنن زیر کامنت هام تو نامحرمی سایت زنونه چی میخای