خیلی پیچیده گفتی. من در حد دهم انسانی جامعه شناسی دارم میخونم
فردی و اجتماعیشم به همین رواله
۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تا یک سنی درونی بیشتر، ولی از یک سنی آدم می تونه علی رغم نداشتن علاقه و به خاطر هدف خاصی درس بخونه. مثلا کنکور یا دانشگاه شما ممکن هست به تمام درس ها علاقه نداشته باشید ولی به خاطر هدفی بخونید
به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم
ببین آخه طرف کتاب دستشه و از بیرون قابل مشاهده هس نمیشه بیرونی؟
بعضی وقتام ممکنه مثلا دارم میگم یکی کتاب تو رو نمی بینه و تو توی ذهنت داری اون کتابو میخونی
در این حالت درونی میشه
۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .
جوریکه یکی از بچه ها گفت اگه کتاب دستش باشه و درحال مطالعه باشه میشه بیرونی. اگه کتابو مثلا توی ذهنش داره مرور میکنه یا میخونه و دستش نیس میشه درونی. فک کنم همین درست باشه ولی اگه میخوای مطمئن بشی حتما از کس دیگه ای بپرس.