2777
2789
عنوان

عکسامو نمیده

83 بازدید | 11 پست

سلام خانوما ما چند روز پیش با یکی از دوستا جمع شدیم جایی عکس های دست جمعی رو ایشون لطف کردن گرفتن الان هر چی میگم بفرست نمیده چیکار کنم(سری های قبلی هم عکس خودمو کات زد برام فرستاد ) من عکس کسی رو جایی نمیزارم اما عکس هارو میخام داشته باشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ادم خزی اطرافمم هست فکر میکنن میخوای عکسشونو بخوری

دقیقا اعصابم خیلی خورده اخر سر گفتم اقا عکس خانواده منو کات کن برام بفرست

نمیدونم چیکار کنم هی ب ذهنم میرسه این باز رفتار تندی داشته باشم بازم میگم ولش 

لطفا اگه طرز برخورد درستی میدونید بهم یاد بدید خیلی اعصابم خورده

دقیقا اعصابم خیلی خورده اخر سر گفتم اقا عکس خانواده منو کات کن برام بفرست نمیدونم چیکار کنم هی ب ذه ...

محترمانه همینارو بهش بگو .... عزیزم 

بگوعکسارو به کسی نمیفرستی وخودت حساسیت داری 

دیی اینجوریع ... اصلا عکس ننداز باگوشی ایشون

سعی کن اگر میتونی ازش دور باش  دلیلش بپرس ازش؟؟؟

هر باز میگه نت ضعیفه فردا میفرستم پس فردا میفرستم و تمام بعد جالبیش میدونی کجاس ما همه جم نشسته بودیم و ایشون سواشکی از جمع عکس میگرفتند من مخالفت نگردم فقط برای اینکه بگم متوجه هستم ژست گرفتم اما نمیدونم چیکار کنم

محترمانه همینارو بهش بگو .... عزیزم  بگوعکسارو به کسی نمیفرستی وخودت حساسیت داری  دیی ای ...

اره تصمیم گرفتم اینبار یگ عکس نندازم 

میدونی من گوشیم نسبت کیفیتش بهتره اما اجاره نمیده هر بار من بگیرم ک خودم میگیرم میفرستم و من هم دوست دارم با سایر اعضا عکس داشته باشم ولی متاسفانه چون فامیل و اشنای ایشون هستن اجازه نمیدن 

حتی یکبار گرفتم ب بهانه اینکه عکسارو بگیره از تو گوشیم پاک کرد ک زشت افتادم

هر باز میگه نت ضعیفه فردا میفرستم پس فردا میفرستم و تمام بعد جالبیش میدونی کجاس ما همه جم نشسته بودی ...

شماهم صد باره بهش بگو .

اصلا نزدیکی بهش بگو حضوری بری برات شریت کنه ...اینترنتم نخواد ...

درضمن ازاین به بعد مخالفتت اعلام کن ... دیدی داره یواشکی عکس میگیره رک بگو ...

شماهم صد باره بهش بگو . اصلا نزدیکی بهش بگو حضوری بری برات شریت کنه ...اینترنتم نخواد ... درضمن از ...

اره ممنون فک میکردم اگر این کارو انجام بدم بی حرمتی کردم یا به حریمش وارد شدم واسه همین هیچوقت نگفتم

دقیقا اعصابم خیلی خورده اخر سر گفتم اقا عکس خانواده منو کات کن برام بفرست نمیدونم چیکار کنم هی ب ذه ...

کاریش نمیشه کرد

من بهش گفتم با گوشی تو عکس نمیگیریم اگه نمیخوای عکست دست ما باشه هم نیا تو عکس