2777
2789
عنوان

چجوری زرشک پلو با مرغ درست میکنید؟

172 بازدید | 13 پست

کدبانوهایی که زرشک پلو با مرغ هاشون خوشمزه میشه 

چجوری درستش میکنید؟♥️

چون میدونم برای مرغ روشهای خیلی مختلفی هست دوست دارم بدونم شما چجوری درست میکنید❤️❤️

ممنون میشم اگه برای موفقیتم تو رشته ورزشیم دعا کنید:)

مرغ سرخ میکنیم

پیاز سرخ میکنیم رب میزنیم آب میریزیم بعدشم مرغ

اینو بلدم خوشبختانه🥲

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من اول مرغ رو خالی سرخ میکنم کامل طلایی شه 

بعد تو یه قابلمه دیگه پیاز سرخ میکنم بعد ادویه و رب میزنم بعد مرغ ها رو میزارم و آب میریزم آبش که جوش اومد زیرشو کم میکنم میزارم آروم آزوم جا بیافته 

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رون هایی که بو میدن و داخلشون گوشت قرمز هست به هیچ طریقی قابل خوردن نیست..نمیدونم چطوری تو عروسیا خوشمزه میشن..من هزار بار روش عوض کردم خوشمزه نمیشن.

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

زرشک پلو با مرغ هم میشه با خورشت درست کرد که با رب باشه هم با اب پرتقال خوشمزه میشه

من با آب پرتقال درست کردم یه بار عالی شد همه عاشقش شدن

من حواسم بود هسته پرتقال داخلش نباشه و پرتقالام هم تقریبا شیرین بودن همشون

اصلا تلخ نشد

فقط چون هنوز نمیدونم دقیقا با چه پرتقالی تلخ نمیشن جرات نمیکنم درست کنم😅

باید قلقش دستم بیاد

مامانم میگه با پرتقال شمالی تلخ میشه خودم نمیدونم هنوز

اول بزار داخل مواد خوب بمونه یروز  بعد بنداز تو آب بپزه  بعد درار تو روغن شناور سرخ کن&n ...

بعد که سرخ کردم بذارم تو پیاز و ادویه و رب با آب بپزه؟

اول تکه های مرغ رو با زدچوبه وفلفل سیاه مزه دار میکنم،با زعفرون هم خیلی خوب میشه

بعد سرخشون میکنم 

پیاز ریز رو با همون روغنی که باهاش مرغ ها رو سرخ کردم،سرخ میکنم(البته تو یه ظرف دیگه)بعد ادویه ها رو میزنم،لطفا ادویه کم بریز،پیازا که سرخ شد بهشون هویج وفلفل دلمه ی اضاف میکنم،حالا وقت گذاشتن ربع گوجه اس،کمی ربو با مواد هم میزنم ،بهد مرغ ها رو تو ظرف مایه میچینم،کمی لیمو ترش یا نارنج میزنم و آب کمممممم و جوش زدن و کمممم کردن شعله گاز،بعد دو ساعت آماده اس

برنجمم دم میکنم وزرشکو همراه با کره وکمممممی شکر سرخ میکنم بعد هم برنج وآب گلاب و زعفرون اضاف میکنم

خیلی خوب میشه

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثین

من با آب پرتقال درست کردم یه بار عالی شد همه عاشقش شدن من حواسم بود هسته پرتقال داخلش نباشه و پرتقا ...

من که  با پرتقال مخصوص ابگیری درست کردم خوب شد تلخ نشد یکی دوبار دیگه هم با پرتقال شیرین معمولی درست کردم تلخ نشد تجربه تلخ شدنشو نداشتم تاحالا هم با پرتقال خونی تو قرمز درست کردم هم تلخ نشد با پرتقال تو قرمز رنگش هم قشنگ تر میشه فکر نکنم تلخ بشه 

من با آب پرتقال درست کردم یه بار عالی شد همه عاشقش شدن من حواسم بود هسته پرتقال داخلش نباشه و پرتقا ...

من باپرتقال محلیادرست میکنم خیلی خوب میشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

پیاز رو خلالی خرد می‌کنم دوتا 

میبینم تابه بعد مرغ هارو نیجینم و نمک و زعفرون میزنم ی قاشق روغن یا کره بهش میزنم و درشو میزنم و شعله رو میذارم خیلی کم تا آروم آروم بپزه خیلی خوشمزه میشه 

بعد تو ی تابه هم پیاز داغ می‌کنم و زرشک میزنم بعد به برنج میزنم