2777
2789
عنوان

امشب تولدمه🥺🎂

64 بازدید | 7 پست

کلی برنامه داشتم برای ورود به دنیای ۱۸ سالگی دنیایی که مرز من برای ورود به دوره بزرگسالیه

خلاصه که دلم خیلی گرفته هیچکس منو یادش نبود با اینکه من خیلی هارو یادم بود

میشه با دل پاکتون برام دعا کنید امسال به خواستم برسم؟

بفرمائید کیک🎂🍰

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

مبارک 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیل بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

تولدت مبارک دختر زیبای بهار❣️

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی برنامه چیده بودم تولد ۱۸ سالگی بگیرم ولی نمیدونم چرا وقتی روز تولدم شد بیخیال همه چی شدم حتی یک کیکم نگرفتم احساس عوض شدن کردم اصلا شوقی نموند برام از اون روز دیگه هیچ شوقی برا هیچ مراسمی ندارم

الاهی قربونت بشم تولدت مبارک باشه ایشالا کلییییی اتفاق قشنگ واست بیوفته کلی جاهای خوب بری غذاهای خوب بخوری لباسای قشنگ بخری کلی بهت خوش بگذره امسال همیشه بخندی ایشالا بوس به کلت❤️✨️🎂

🧝🏻‍♀️💙

الاهی قربونت بشم تولدت مبارک باشه ایشالا کلییییی اتفاق قشنگ واست بیوفته کلی جاهای خوب بری غذاهای خوب ...

وای مرسییییی فداااااااات انشالله تو هم عاقبت بخیر بشی بهترینا برات اتفاق بیفته😍😍💖

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇

وای مرسییییی فداااااااات انشالله تو هم عاقبت بخیر بشی بهترینا برات اتفاق بیفته😍😍💖

دورت بگردم قشنگ 🤍🥺ایشالا واسه تو هم بهترین ها اتفاق بیوفته💗

🧝🏻‍♀️💙