2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو خونه هر کس میری یا طوسی هس یا کرم

کرم آرامش میده 

طوسی دلگیره 

این عکسی هم که تو گذاشتی آدم زودی خسته میشه ازین رنگ، شایدم من اینجوری فک میکنم

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
جدی میگی گلم ؟؟؟ میتونی ازش عکس بگیری برام بفرسی

بله جدی میگم.نه والا چون باهاش زیاد صمیمی نیستم.وقتی بهم گفت فرش لاکی خریده تو دلم گفتم چه بد ولی وقتی چیدنانش را دیدم کیف کردم.تمام وسایل طوسی خیلی زیبا بود

بله جدی میگم.نه والا چون باهاش زیاد صمیمی نیستم.وقتی بهم گفت فرش لاکی خریده تو دلم گفتم چه بد ولی وق ...

دقیق عین همین فرشه ؟ از کجا خریده ؟ من از تهران سفارش دادم 

میدونی خونه همه دیگه فرشا شده طوسی 

علاوه بر اینکه همه دارن طوسی رنگشم سرده خونه رو بی روح میکنه بعد یه مدتم دلو میزنه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز