2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته میشه بیاین

83 بازدید | 12 پست

دلم داره میترکه بغض دارم

از عشقم دورم دو هفتس

قراره همو ببینیم چندروز دیگه اما دیگه طاقتم طاق شده

به خودشم نمیخوام بگم 

تو کل این مدت وانمود کردم زن شادی ام و اصلا از حالم نگفتم بهش از راه دور

اینکه اون کلا اهل زنگ و چت نیس و نهایتش روزی ۱۰ دیقه تلفنی حرف میزنیم بدترم کرده

خوش بحال مردا که راحت خودشونو کنترل میکنن و کمتر دلتنگی رو میفهمن

میشه یه کم باهم حرف بزنیم اینجا؟

لطفا دعام کنید سبک تر شم و به آرزوم برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم تجربه چنین داستانی رو داشتم

حق بهت میدم

تو دلت میخواد زنگ بزنه و تو از روزمرگی هات برآش بگی

ولی خب اون اهل زیاد صحبت کردن نیس

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

منم تجربه چنین داستانی رو داشتم حق بهت میدم تو دلت میخواد زنگ بزنه و تو از روزمرگی هات برآش بگی و ...

اره

گاهی شک میکنم که حس مشخصی نداره یا اصن به یادم نمیفته

یا داره و فقط از راه دور نمیتونه بروز بده

حالم خیلی بد میشه سرش

اره گاهی شک میکنم که حس مشخصی نداره یا اصن به یادم نمیفته یا داره و فقط از راه دور نمیتونه بروز ب ...

بهتره برای راحتی و ارامش خودت کمتر زنگ‌بزنی و زودتر شما تماس رو پایان بدی

مهربون باش اما کم باش

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بهتره برای راحتی و ارامش خودت کمتر زنگ‌بزنی و زودتر شما تماس رو پایان بدی مهربون باش اما کم باش

آره تنها چیزی که میتونم انجام بدم که حداقل حس آویزون شدن به دلتنگی اضافه نشه همینه🙃

آره تنها چیزی که میتونم انجام بدم که حداقل حس آویزون شدن به دلتنگی اضافه نشه همینه🙃

دقیقا

ببینید این شخص دوستتون داره

ولی فرد درونگرایی هست و زیاد زنگ و پیام نمیده بخاطر اونه

دقیقا ببینید این شخص دوستتون داره ولی فرد درونگرایی هست و زیاد زنگ و پیام نمیده بخاطر اونه

امیدوارم🥲

ممنونم عزیزم بابت حرفات

لطفا دعامون کن

خیلی دوسش دارم

امیدوارم🥲 ممنونم عزیزم بابت حرفات لطفا دعامون کن خیلی دوسش دارم

انشالله ک به این شب های عزیز خوشبخت و عاقبت بخیر باشید