2777
2789

عزیزم گزارش زدم

جواب بده اصلا کراشم بهم فکر میکنه؟

حسی داره بازم میبینمش یا نه دیگه کی دیدار داریم؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنونم  ن کامل ولی داره به سمت مثبت پیش میره

گلم یعنی الان بازم میکشه

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        
عزیزم گزارش زدم جواب بده اصلا کراشم بهم فکر میکنه؟ حسی داره بازم میبینمش یا نه دیگه کی دیدار داریم ...

ممنونم 

میبینیش تو زمان نزدیک دو سه بار دیگههه 

حسش خوبه بد نیست ولی اونجوری دوست نداره...چجوری بگم.. حس خاصی ندارههه اون قد ولی مثبته همه چیز

ممنونم   میبینیش تو زمان نزدیک دو سه بار دیگههه  حسش خوبه بد نیست ولی اونجوری دوست ...

امکانش هست وارد رابطه بشیم؟

میتونی بگی کِی میبینمش حدودا؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

خیلیی امکانش کمه متاسفانه  سعی کن خودتو پیدا کنی  چند روز آینده دوباره میبینیش همش برات ...

اگه بهش ابراز علاقه کنم واکنشش چیه؟

خودش توی رابطه نیست؟