2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1446 بازدید | 35 پست
وای..ایشالله خدا راه درستو نشونت بده من حس میکنم تو این شرایط فقط میمیرم از غصه انقدر که ضعیفم...اما ...

ممنونم نه خجالت اینها چیه شمشیر سفت سخت از پشت بسته با یکی از زن های همکارش دوستم ب گوشم رسونده با افتخار تعریف می‌کرد میگفت انقدر عذاب میدم بعد طلاقشو میدم 

نمیدونم چی بگم فقط زودتر از این باتلاق نجات پیدا کنممم 

نمیدونم با این همه بلا چجوری دلم برای زندگی تنگ میشه 

ممنونم نه خجالت اینها چیه شمشیر سفت سخت از پشت بسته با یکی از زن های همکارش دوستم ب گوشم رسونده با ا ...

اخی عزیزم خیلی سخته🥺مطمئنی اون همکارش راستشو بهت گفته؟ از اول ازدواج رفتارش باهات چجور بود؟ از دوست داشتنش مطمئن بودی؟

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی عزیزم خیلی سخته🥺مطمئنی اون همکارش راستشو بهت گفته؟ از اول ازدواج رفتارش باهات چجور بود؟ از دوست ...

آره چون دقیق چیزهای اتفاق افتاد رو گفت 

نمیدونم که خیلی همه چی خوب بود خیلییی 

میگم که سه سال طول کشید خیلی قدر میدونست نمیدونم یهو چیشد 

آره چون دقیق چیزهای اتفاق افتاد رو گفت  نمیدونم که خیلی همه چی خوب بود خیلییی  میگم که س ...

خدا ازش نگذره واقعا بخدا انقدر به فکرتم و برات ناراحتم همش یادم میفتی😔

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

خدا ازش نگذره واقعا بخدا انقدر به فکرتم و برات ناراحتم همش یادم میفتی😔

قربونت برم بخدا شرمندم هیچ کس نبود باهاش مطرح کنم اینجا گفتم 

خدا ب دل بزرگت سلامتی بده 

فقط برام دعا کنید 

یا درست بشه یا زودتر تموم بشه 

مهریه هم نمیخام فقط از این بلاتکلیفی دربیام

قربونت برم بخدا شرمندم هیچ کس نبود باهاش مطرح کنم اینجا گفتم  خدا ب دل بزرگت سلامتی بده  ...

خدانکنه عزیزم برات خیلی دعا میکنم،ولی از مهریت نگذر بذار عذاب بکشه بخاطرش اگه بگذری خیلی بهش راحت میگذره اونم همینو میخواد که خودت بری درخواست بدی و از مهریه خلاص بشه

خدانکنه عزیزم برات خیلی دعا میکنم،ولی از مهریت نگذر بذار عذاب بکشه بخاطرش اگه بگذری خیلی بهش راحت می ...

ممنونم ازت عزیزم 

نبخشم طلاقم نمیده عدم تمکین  میزن میره زن میگیره 

فقط نمیدونم این حسی که دارم چ وقت از بین میره خیلی دلم تنگه آخه چرا نمیدونمم قلبم میاد توی دهنمم حالم از خودم بد میشه

ممنونم ازت عزیزم  نبخشم طلاقم نمیده عدم تمکین  میزن میره زن میگیره  فقط نمیدونم این ...

درکت میکنم تصورشم سخته واقعا😣فقط بسپارش بخدا انقدر قشنگ میچینه که حقشو میذاره کف دستش. خونوادت نظرشون چیه

درکت میکنم تصورشم سخته واقعا😣فقط بسپارش بخدا انقدر قشنگ میچینه که حقشو میذاره کف دستش. خونوادت نظرش ...

مادرم که سفت سخت گرفته از اولش هم زیاد موافق این ازدواج نبود پدرم میگه خودت میدونی پدرم خیلی مرد خوبیه مظلمه خیلی 

مادر انقدر محکم چسبیده ک حتی به دادگاه نظامی مراجعه کرد برای اخراج چون اینجوری رد طلاحیت میشه بخاطر این کارش و اخراج میشه 

ب گذشته فکر میکنم میگم خدا چی میشه بیان معذرت بخان اشتی کنیم چون هیچی کم کسر نبود 

بعدش میگم با این وضع دیگ نمیشه زندگی کرد ک 

درکت میکنم تصورشم سخته واقعا😣فقط بسپارش بخدا انقدر قشنگ میچینه که حقشو میذاره کف دستش. خونوادت نظرش ...

یا شایدم چون من دوسش داشتم فقط خوبی هاش یادم میفته نمیدونم که 

این چی بود من توش گیر کردم 

مادرم که سفت سخت گرفته از اولش هم زیاد موافق این ازدواج نبود پدرم میگه خودت میدونی پدرم خیلی مرد خوب ...

بمیرم اره باز اگه بیاد معذرت خواهی شاید مادرت دلش نرم بشه ولی انگار دیگه مثل قبل نمیشه چون احترامو شکسته...منم گاهی یه مشکلی پیش میاد میگم نکنه به طلاق بکشه چون ماهم چیزی کم نداریم فقط یه خورده مادرش دخالت میکنه و نینی سایتم منو خیلی شکاک کرده انقدر گاهی گیر میدم خودم پشیمون میشم میگم نکنه زده بشه ازم دیگه اونم کم کردم خودمو سپردم بخدا...ادم حیفش میاد واقعا زندگیش خوب باشه و طرف مقابل خوشی بزنه زیر دلش و بره...ولی مطمئن باش خدا یه جایی هم برای جبران میکنه هم سزای کار اونو میده...حال مادرت واقعا طبیعیه الان میگه دخترمو با این سختی بزرگ کردم بعدش رفته دست همچین ادمی هر مادری بود همینجور میشد

یا شایدم چون من دوسش داشتم فقط خوبی هاش یادم میفته نمیدونم که  این چی بود من توش گیر کردم  ...

الان خودمو میذارم جات همین فکرا تو سرم میاد ادم هیچ چیزی به ذهنش نمیرسه که بلکه ارومت کنه یکم

الان خودمو میذارم جات همین فکرا تو سرم میاد ادم هیچ چیزی به ذهنش نمیرسه که بلکه ارومت کنه یکم

امروز صبح برای شکایت پدرم کلانتری بودم پدرم هیچی نمیگه میگه مشکل وه پیش اومد 

مادرم از صبح از دهنش دراومد باورم کرد هزارتا تهمت انگ بهم میزنه 

هزار تا چیزهایی فکر کنی هرچیزی 

هی میگم خدا کاش بگردم حداقل اینها حرف هارو نشونم 

بمیرم اره باز اگه بیاد معذرت خواهی شاید مادرت دلش نرم بشه ولی انگار دیگه مثل قبل نمیشه چون احترامو ش ...

بله میدونم واقعا طبیعیه ولی منم باید درک کن 

از هصح انقدر گفتی بری توی خیابون ها با هزار نفر باشی حالم داره بد میشه واقعا 

از صبح هزار بار ب سرم زده بهش پیام بدم بیا دنبالم ولی میگم ن خانوادم کوچیک میشم 

بعد من هنوز دلم نمیخاد کسی بدونه از بقالی گرفته تا دوست آشنا ب همه میگه 

میگم نگو میگه چرا نگم بدار بدونن 

خب من حالم بد میشه 

هی فکرمیکنم اگ اومد دادگاه گفت برگرده بگم ی تعهد بده منم تعهد میدم برمیگردم مغزم نمی‌کشه 

حداقل اونجا هروز این حرف هارو نمیشنویدم 

بله میدونم واقعا طبیعیه ولی منم باید درک کن  از هصح انقدر گفتی بری توی خیابون ها با هزار نفر ب ...

درکت میکنم خیلی سخته خیلی زیاد منم تجریه کردم کار ماهم به دادگاه کشید اما آخرش برگشتم بخاطر بچها