2777
2789
عنوان

طلاق

1446 بازدید | 35 پست

سلام دوستان من

من حدود سه سال پیش با یه آقای آشنا شدم دوست شدیم بعد یک سال پیشنهاد ازدواج داد و من قبول کردم خیلی بهش علاقه داشتم خیلی 

توی اون سه سال فراز نشیب زیاد داشتم ولی بلاخره خانواده همو دیدن آشنا شدن و نامزد کردیم . ۵ آبان عروسی مون بود. من چند وقت پیش پیج اینستا داشتم عکس عروسی مونو گذاشتم پروفایل و از اول با اینستا مشکل داشت خودش اصلا نداره منم اینو میدونستم و اشتباه کردم و نصب کردم . سر ی موضوعی اسفند ماه دعوامون شد بهم فش داد منم بهش فش دادم بعد اون قرار هم بود دو روز برم خونه مامانم اینها من برای مهمونی اومدم خونه مامان اینها ن قهر گفتم آشتی میکنم دیگ بعد  تا من رسیدم خونه مامانم پروفایل گذاشت طلاق منم بلاک کرد بعدش با پدرم مادرم چند روز بعد برگشتم در باز کرد شروع کرد داد بیداد دختر عکس لختی گذاشته در صورتی ک عکس عروسی بود پاشد داد بیداد کرد جلوی پدر مادر خودش و من طلاق طلاق طلاق مارو از خونه داشت بیرون می‌کرد ک با بابام دعواشون شد شروع کرد کتک کاری پدرم رفت شکایت کرد گوشش توی دعوا بالاش پاره شد بود الان حالم واقعا خرابه اصلا نمیدونم چیشد چرا اینجوری شد اون بعد اون همه عشق عاشقی اصلا حالم خوب نیست و نمیدونم با کی صحبت کنم  

حالم واقعا بدهه

تعداد رای : 3
نظرسنجی
میشه کمک کنید
1
33%
ب فکر احتیاج دارم
2
66%

نمیدونم 

مآدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست. عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم 😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی. کاربری برای دو نفره.ج

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ته دلت راضی ای برگردی؟ یه نکته هم اینکه شما میدونستی از اینستا بدش میاد نباید نصب میکردی یا حداقلش عکس نمیزاشتی وقتی میدونستی انقدر حساسه...اونم اشتباه کرده به احترام پدرت نباید حتی چیزی میگفت اما پاشده دعوا و .... الان پدرت نظرش چیه؟

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

ما زنا خیلی ساده ایم،آخه مگه مردا عاشق میشن

اره واقعا ما نباشیم زودی جایگزین میارن من همسرم خوبه اما همیشه بهش میگم من بمیرم خیلی خیلی زود یکیو میگیری و من انگار اصلا نبودم اما من خودم مطمعنم هیچ مردیو جز شوهرم نمیتونم دیگه قبول کنم..‌

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

الان ته دلت راضی ای برگردی؟ یه نکته هم اینکه شما میدونستی از اینستا بدش میاد نباید نصب میکردی یا حدا ...

پدرم که میگه خودت میدونی ولی چون انتخاب خودم بود مادرم هی میکوبه توی سرم ارهه مقصر اینستا خودم بودم ولی میتونست ب خودم بگه بهش بگم باش پاک میکنم 

پدرم که میگه خودت میدونی ولی چون انتخاب خودم بود مادرم هی میکوبه توی سرم ارهه مقصر اینستا خودم بودم ...

خداروشکز که پدرت با درکه،مادرت هم از غصه بچش اونجوری میگه عیبی نداره. الان خبری از شوهرت هست یا رفته که رفته؟

خداروشکز که پدرت با درکه،مادرت هم از غصه بچش اونجوری میگه عیبی نداره. الان خبری از شوهرت هست یا رفته ...

اصلا هیچی هیچی منو ک بلاک کرده بود بعد متوجه شدم کلا شمارشو عوض کرد ن خودش ن خانواده ش هیچ خبری نیست 

بعد جالبش اینه ریش سفید کل فامیل شون بردار پدرشن یکی دعوا کن اینها  واسطه میشن بعد واس من پسرشون پر کردن 

اصلا هیچی هیچی منو ک بلاک کرده بود بعد متوجه شدم کلا شمارشو عوض کرد ن خودش ن خانواده ش هیچ خبری نیست ...

نکنه دنبال بهونه بوده😔

نکنه دنبال بهونه بوده😔

نمیدونم واقعا نمیدونممم وقتی یاد حرف ها کارهاش میفتم میگم خدایا یعنی اون همه علاقه دروغ بود یکی نیس بهش بگه تو این همه تلاش کردی این همه پول خرج کردی خیلی دست دلباز بود خیلییییی ولی بیشتر میگم از روی حسودی بود چون چند بار خودش گفت بود توی زندگیم چشم هست کاری نکینم بعد بگن انتخاب هم بودید 

دلم خیلی شکسته خیلی چرا اینجوری کرد آخه از ی جای شنیدم ک گفته آنقدر عذابش میدم بعد طلاقشو میدم نمیدونم ولی اینو قبول دارم جفتمون سواد رابطه نداشتم و اینک هروقت بیا بریم مشاور میگفت ن من خودم ۱۵ سال توی کلانتری مشاور میدادن قبول نمی‌کرد 

نمیدونم واقعا نمیدونممم وقتی یاد حرف ها کارهاش میفتم میگم خدایا یعنی اون همه علاقه دروغ بود یکی نیس ...

الان شما هیچ جوره راه ارتباطی باهاش ندارین؟ من همیشه اینجور مواقع کسی که پرش کرده رو فقط میسپارم به خدا

نه هیچ جور شمارش کلا عوض کرده

وای..ایشالله خدا راه درستو نشونت بده من حس میکنم تو این شرایط فقط میمیرم از غصه انقدر که ضعیفم...اما تو قوی باش و قوی بمون منم دارم رو خودم کار میکنم چون هیچی از هیچکس بعید نیست. شایدم از خجالتش دیگه زنگ اینا نمیزنه