2777
2789
عنوان

درد دل

41 بازدید | 2 پست

هنوزم نمیفهمم چه حکمتی بود که ازدواج اولم به طلاق ختم شد 

نمیدونم خدا نجاتم داد یا باید تا آخر عمرم زخمش روی قلبم تازه بمونه 

متاسفانه دخالت های مادرم زندگیم از هم پاشید و ما هردو کم سن بودیم و با اینکه همو میخواستیم نمیتونستیم از حقمون دفاع کنیم

در نهایت تموم شد و من داغون شدم ! 

با اینکه ازدواجم سنتی بود اما رابطه خوبی بود ! 

الان که خودم زندگی همسر سابقمو میبینم یا برام خبر میارن میبینم روز به روز حالش بهتر هست یه همسر جذاب نصیبش شده که همش همسرسابقم از چشمای سبز همسر جدیدش شعر و آهنگ میذاره براش کلیپ میذاره براش تولد نزدیک ۳۰۰ میلیونی برای همسر و دخترش توی یه روز  گرفت و براش طلا و گوشی ایفون ۱۵ گرفت در واقع توی یکسال دوبار برای همسرش گوشی خوب خرید و  توی خونه باغشون همسرشو سوپرایزش کردن برای دختر کوچولوی ماشین شارژی و موتور شارژی و اسکوتر و عروسک بزرگ و … کلی هدیه ! پذیرایی عین این بلاگرا ! حتی سیسمونی عالی هم برای دخترش خریدن خانواده دختر نه جهیزیه دادن نه سیسمونی ! الانم که خبر آوردن میخواد بینیش رو عمل کنه

هرمناسبت با دخترکوچولوشون میرن بهترین اتلیه ها عکس میگیرن چندماه یکبار حتما یه مسافرت حتی شهر نزدیک رو میرن بهترین لباسا خونه دو طبقه ۲۰۰ متری البته میدونم برای خونه پدرشوهرم کمک کرده کلا به همه بچهاش خونه میده یا یه کمک خرج بزرگ میده که اونم برای اول ازدواج هست بعدش کاری به کارشون نداره 

من موندم اینهمه پول از کجا میاد ! اخه شغلش اون طوری نیست که بتونه تولد ۳۰۰ میلیونی بگیره یا دلش بیاد با اینهمه پول بده برا تولد الانم خرج عمل بینی همسرجدیدش!! 

ولی من بعد چندسال ازدواج کردم با پول پدر من رفت خارج و دیگه برنگشت و بسیار خانم باز و رفیق باز و بی ادب و گستاخ ! خانواده بی همه چیز و بی انصاف ! دریغ از یکبار هدیه ! و همیشه حرفش اینه نفقه به من تعلق نمیگیره خودم کار کنم خرجمو بدم به اونم بدم اون نمیتونه خرجی واسه دونفر بده ! آبرو واسم نذاشته ! بسیار بددهن ! دمدمی مزاج ! وحشتناکه ! و بدتر از همه اینکه زخم کهنه منو تازه کرده و من مدام دارم حسرت عمر و‌جوونی رفته رو میخورم دست خودم نیست که ! لطفا برای آرامش قلبم دعا کنید و اگه نذری مجرب بلدین به منم بگید التماس دعا عزیزان 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.