2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من توی اینترنت خوندم یه ورزش هایی هست که اگه همراه با یه سری مواد غذایی خاصی مصرف بشه میتونه باعث افزایش قد بشه 

کلمه ی گروتالرداینامیک رو تو اینترنت سرچ کنی راجع بهش همه چیز نوشته 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...

دیر گفتی من دوسال از کمترم ۱۹۷سانتم بهت میگفتم .صفحه رشدت بسته شده 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
من توی اینترنت خوندم یه ورزش هایی هست که اگه همراه با یه سری مواد غذایی خاصی مصرف بشه میتونه باعث اف ...

البته من خودم یا اطرافیانم انجامش ندادیم و نمیدونم چقور تاثیر داره ولی تو اینترنت نوشته بود تاثیر داره و از ۵ تا ۱۲ سانت میتونه قد رو بلند کنه 

دلیلی باش که آدمها باور کنند هنوز خوبی وجود داره ...
دیر گفتی من دوسال از کمترم ۱۹۷سانتم بهت میگفتم .صفحه رشدت بسته شده  

یه سوال. اگه یکی که ۱۶۵ بره والیبال و هنوز صفحه رشدش بسته نشده تا چقدر قدش رشد میکنه؟  اصلا تاثیر داره؟ و اینکه روش خودتم بگو

-𝗡𝗮𝗿𝘂𝘁𝗼🀄-
یه سوال. اگه یکی که ۱۶۵ بره والیبال و هنوز صفحه رشدش بسته نشده تا چقدر قدش رشد میکنه؟  اصلا تاث ...

بی تاثیر نیس هم بازیهای من سفیده تخم مرغ بیشتر میخورن ولی ما خانوادگی ژن درشت قدبلندیم بازی بسگتبالیم

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞