2777
2789
عنوان

لباس عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 35 پست
عجب مادرشوهرای عتیقه ای پیدا میشن  گوش نده به حرفش

نه بابا مدلی که دوست داشتم انتخاب کردم

از تمام دلتنگی ها،از اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم۰۰۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مبارک باشه!چقد شد؟من اخیرا یه عروسی شرکت کردم عروس خانوم لباسش تقریبا مشابه لباس شما بود ۳ تومن کرای ...

من ۷ ملییون کرایه کردم...خب لباسم نو  به خاطر همین

از تمام دلتنگی ها،از اشک ها و شکایت ها که بگذریم باید اعتراف کنم مادرم که میخندد خوشبختم۰۰۰
من ۶ سال پیش عروسیم بود واقعا مراعات کردم!!!خداروشکر پشیمون نیستم الان خیلی هم پیشرفت کردیم نسبت ب ا ...

منم سرویس چوب هیچی نخریدم...خرید عروسی نداشتم ..فقط وسایل مهم شوهرم خرید..ولی لباس عروس  آدم یکبار می پوشه..بعد ۶ سال دارم میرم خونه خودم

چطوری پاک کنم

الان دیگه فک نکنم پاک شه تا یکی دو دیقه بعد که پست کردی میتونی پاک کنی الان به نی نی یار بگو برات پاک کنه اگه نمیخوای اینجا بمونه

درمورد گوگل رفتنم باید بگم که میگن اگه پست اول نذاری نمیره گوگل ولی اینجوری نیس من چند وقت یه عکس گذاشتم پست اولم نبود اما الان گوگله حالا اگه پیدا کردم اسکیرینشو میذارم اینجا

خواجه های نی نی سایت درخواست ندن ننشونو با نوتلا میخورم

اون عروس خانومه هم میگف نو!!!نمیدونم واقعا نو بود یا بلف میومد!!!

بستگی داره..خب   تنخور دوم  یا سوم باشه..قیمت کمتر میشه...  

الان دیگه فک نکنم پاک شه تا یکی دو دیقه بعد که پست کردی میتونی پاک کنی الان به نی نی یار بگو برات پا ...

وای من میخوام پاک کنم...چه اشتباهی کردم

منم سرویس چوب هیچی نخریدم...خرید عروسی نداشتم ..فقط وسایل مهم شوهرم خرید..ولی لباس عروس  آدم یک ...

کار خوبی کردی نزار ب دلت بمونه در عین حال مراعات کن!!!من هزینه ها رو سر چیزای مهم گذاشتم مثلا برا فیلمبردار برا گرفتن کلیپ تو فضای باز و ارایشگامو لباس عروس بقیه پولامو جم کردیم برا خرید ماشین و طلا