2777
2789
عنوان

میکروب معده😥

672 بازدید | 18 پست

دوستان میکروب معده دارم و واقعا اذیتم..داروها رو به سختی میخورم،حالت تهوع و سوزش معده و گلو شدیدی دارم...کسی از شیرین بیان استفاده کرده برای میکروب معده؟؟؟تجربه ای دارین در این مورد دارین؟حالا خوب هم نکرد نکرده،عوارضش یکم کمتر کنه برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دو بار گرفتم پدرم درومد تو ی روز سه بار رفتم سرم زدم دانه زنیان بخر دم کن بخور معده و گوارشو پاک ...

عرقشو گرفتم قبل غذا میخورم..دونه اشم شب با عسل میخورم..الان تو این‌پنج روزه هیچ تفاوتی نکردم

قرص لانزو  بخور🙂 دارو بی‌خطر برای معده ولی خب اگر میتونی برو دکتر

دکتر رفتم..کلی آنتی بیوتیک و دارو های دیگه داده...اما انگار افاقه نمیکنن..چون اصلا بهبودی حس نمیکنم

چقد طول کشید خوب شدین دیگه هیچ علائمی نداشتین

من چون ساعت های ۳ شب درد روده میگرفتتم و من قبل از لین موضوع هرچی میخوردم بالا میوردم  و معده درد میگرفتم و بعد از شنیدن خبر سرطان پدرم من درد هایی ساعت های ۳ شب میگرفتم که مجبور شدم برم من دقیقا  یکماه بعد از مصرف داروهام  حالم خوب شد و الان که نه بالا میارم نه چیزی