kaaktoos مدیر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 3856 عنوان شام چی دارید؟ | مشاهده متن کامل بحث + 990 بازدید | 84 پست بیاید بگید چی میپزید منم پاشم یه چیزی بپزم هیچی ب ذهنم نمیرسه 1403/01/11 | 18:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
kaaktoos مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 3856 کتلت کوکو سیب زمینی/ سبزی املت ناگت ، سوخاری، استریپس و ... کوفته ریزه و سیب زمینی یا بادم ... وای مرررررسی😍😍😍😍اسکرین شات گرفتم❤️❤️❤️
kaaktoos مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 3856 خورشت بادمجان ، برنج تازه دَم گذاشتم ، سالاد شیرازی هم درست کردم کدبانووو😍❤️
صدرای عضویت: 1400/11/30 تعداد پست: 1028 اومدم خونه پدرم شوهرمم الان داره میاد بابام میخاد کباب درست کنه برامون چه بابای خوبیچه داماد خوش شانسی
نسترن2023 عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 6302 هیچی گلم این ی شوخیه بین ما😂 شاد باشی، دلت شاد و لبت خندون 💐
سنجابکک عضویت: 1397/06/01 تعداد پست: 4368 قیمه سلام مامانم ،میدونی مامان خیلی دلم تنگ شده واسه بوی عطر تنت واسه اون دستات واسه اون چشمات واسه اون نگات واسه اون اخمات واسه اون دعواهات واسه اون صدا زدنهات واسه اون مهربونیات هیچکس نمیتونه جاتو بگیره هیچکس نمیتونه حتی یک لحظه برام مادری کنه هیچکس...مامان یاد اون دستهای نرم و گرمت افتادمااااا،نمیدونی چه حسی دارم ، ماماان بدجور هواتو کردم تو خوابم نیستی تو بیداریم نیستی کجااایی مامان بگو چیکارکنم من دستاتو میخوام دوس دارم مثه قدیم سرسفره خیره بشی بهم بگی چرا نمیخوری ،چرا زود رفتی کنار چرا کم خوردی ...مامان بسه دیگه بیداارم کن ای خدااا بسه این خوابِ لعنتی کی تموم میشه پیرم کرده این خواب،میدونم مامان تو خوابم هستی میدونم بیداربشم بازم تو کنارمی ،میدونم مامان همه ی اینا خوابه ،این چه خوابیه ک بیدار نمیشم ،میدونی مامان من خستم هیچی حالیم نیست فقط تورو میخوام ،اخه بی انصاف تو ک اینجوری نبودی تنهام بزاری ،ماااماان مامان بس نیست بیدارم کن دیگه ،این چه خواب بدیه یکیم نیست بیدارم کنه انگار همه ی دنیا خوابن... میشه برا شادی روح مامانم ی صلوات بفرستی🖤 اللهُم َصَلِ علی مُحَمَد وآلِ مُحَمَد وعجِل فَرَجَهُم🖤😔 دلم مامانمو میخواد ..ک بغلش کنم و از تموم دردام براش بگم...نازم کنه و بگه تاابد پشتتم..بهش بگم مامان خستم ،مامان زندگی بهم بد کرد ...بغلم کنه بگه مگه من مردم !تا تهش کنارت میمونم،نبینم دخترمو کسی ناراحت کرده باشه .....ولی من هیچوقت نگاه مظلومِ مامانمو💔 ،وقتی تو بستر بیماری ازش نگهداری میکردمو یادم نمیره... اگه قیامت قصه باشه تورو من کجا ببینم......؟؟؟😔🖤
kaaktoos مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 3856 شاد باشی، دلت شاد و لبت خندون 💐 زنده باشی قشنگم همچنین❤️
marimamani عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2843 من میخوام پاشم ماکارونی بذارم هی میگم پنج دیقه دیگه میرم😩
_hiildaa_ عضویت: 1401/08/13 تعداد پست: 1774 راستشو بگم نمیدونم مامانم چی میخواد درست کنه 😅😅در عالم بی خبری م :))😂 بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
kaaktoos مدیر استارتر عضویت: 1402/05/09 تعداد پست: 3856 من میخوام پاشم ماکارونی بذارم هی میگم پنج دیقه دیگه میرم😩 اره😭انقد بی حالمممم سر دردم دارم
sana_9 عضویت: 1401/08/30 تعداد پست: 3808 من هیچی خونه تنهام اشتهای هيچی ندارم 💔😔میشه دعام کنید مشکلم حل بشه
تن0ظریف0جان0سخت عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 3350 تاس کباب [کاربری دوم]زنهای خاورمیانه از هرچه خالی باشند در سه چیز غنیاند؛چشمهای زیبا، غمهای همیشگی و شجاعت ناگزیر.🤍