2777
2789
عنوان

یک هفته اس قند مصنوعی حذف کردم

19932 بازدید | 30 پست

بچه شیر میدم ، از شدت هوس شکلات هی دهنم آب میفته ☹️ من عاشق شکلاتم از وقتی هم ک شیر میدم بیشتر عاشق شکلات شدم ، ولی تو این یه هفته که حذف کردم دو کیلو وزنم کم شد ، البته کالری شماری هم میکنم روزی ۱۵۰۰ کالری بیشتر نمیخورم،کسایی که قند و شکر حذف کردید ، بعد یمدت دیگه هوس شیرینی نکردید یا تا اخر همینطورریه؟ 

❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از یک هفته دیگه میل به شیرینی نداشتم 

💜                                                                                                                                                                                                                                           

رژیم نگرفتم ولی یمدت فاز سالم خواری برداشته بودم قند  مصنوعی رو حذف کردم روی اخلاقم تأثیر گذاشت مثل سگ پاچه میگرفتم هیچی دیگه فهمیدم من سالم زندگی نکنم به نفعمه وگرنه برای بار دوم خونه خراب میشم😂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

من از سال ۸۴ کلا قند و شکر رو حذف کردم اصلا نمیخورم

نوشابه و دلستر نمیخورم

الان وقت بامیه ست مثلا فقط ۴ تا بامیه خوردم تا این لحظه

تابستونا گاهی بستنی میخورم چون خوشمزه ست و طعمشو دوس دارم نمیتونم ازش بگذرم

تو عید هم فقط چند تا شیرینی خوردم، همین

تو تولدا هم یه تیکه کیک میخورم که گاهی پیش میاد

بقیه مواقع کلا قند و شکر و شیرینی و اینا نمیخورم اصلا

ولی از اونجایی که من اهل شیرینیجات نیستم بیشتر ترش و ملس دوس دارم زیاد دلتنگ طعم شیرین نمیشم