2777
2789
عنوان

مرد😒

1074 بازدید | 69 پست

چند روز پیش رفتم آرایشگاه موهامو کوتاه کنم یعنی همیشه میرم پیشش و خانمش فامیلمونه بهم گفت شماره زن بهم بده 😐تعجب کردم زنش ب این خوبی و خوشگلی چرا اخه!مگه زنای دیگه چی دارن ک زنش نداره؟؟؟گفتم ندارم گوشیش آورد اینقدر شماره عکس تو گالریش بود ک اصلا بهش نیومد اینکاره باشه..ب یکیم زنگ زد گفت تو انتخابات درستش کردم....خاستم بگم همیشه مراقب شوهرانتون باشین 

کاربری آقا هستم،،،،پرورده کوردم ایلام خاکمه....

اینا یه حرومزاده مریضن ادم سالم و حلال خور اینجور نیس

وقتی بچه ها، دانشمندان را همانطوری ببینند که خواننده ها و بازیگران معروف را می بینند، تمدن به سطح بعدی خواهد رسید.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هیچوقت ازدواج نمیکنم چون خیلی از این موردا دیدم 

خیانت دیدن خیلی سخته

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد گفتمش ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟! تحصیلات شغل و پولت هیچوقت یه روز صبح بیدار نمیشه تصمیم بگیره که یهویی ولت کنه و بره به آرزوهات بچسب و تلاش کن برای رسیدن به رویاهات باور کن جنس مخالف جایی نمیره بقول ی بنده خدایی خودتو به اهدافت گره بزن👌🏻ک..ری ترین و تاکسیک ترین آدمایی که میشناسم لایکشون زیر همه پستای روانشناسی هست یادت نره که شخصیت آدم‌ها با چیزایی که از خودشون تعریف می‌کنن خیلی متفاوته همونطورکه برچسب روی شیشه‌ی مربا شبیه خود مربا نیست! شیر تو عاقبت کسیکه یروزی بهت حس ناکافی بودن داده که الان اعتماد به نفست پایین باشه ولی باور کن یه روزی آدم درستش اینقدر بهتون اعتماد به نفس میده که باورت نمیشه و میگی با منی؟ تنهایی بزرگت می‌کنه یادت نره هیچکس دوست تو نیست حتی پدر و مادرت خب؟! توی تاپیک های مهاجرت ، روانشناسی و کتاب تگم کنید لطفاً🥰
اینا یه حرومزاده مریضن ادم سالم و حلال خور اینجور نیس

خانما دیگه مثل همن نمیدونم چرا اخه میرن سمت یکی دیگه

مراقبشون باشیم ؟ چه جوری دیگه چی کار کنیم بعضی از زن ها نباید زندگی همجنس های خودشون خراب کنن ، ما ز ...

ی خانم اگر بگه نه هیچ مردی سمتش نمیره