2777
2789

منم ۳روز پیش حس امروز تورو داشتم نه خوشحال بودم نه ناراحت نمیدونستم باید دوسش داشته باشم یا نه ولی کم کم میشه کل دنیات مبارکه❤️ب سلامتی بیاد بغلت❤️🥲

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندمی؟

من ۵ هفتمه بچم سونوم و آزمایشام نرمال نیس احتمالا یا سقط میشه یا سقط باید بشه 🙂💔

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
میخوای سقط نشه و سالم باشه ؟ 

معلومه ک میخام سقط نشه و سالم باشه مگه ی مادر چیزی جز اینم میتونه بخاد بچمه من میخاستم و میخام سالم باشه بزرگ شه شاهد بزرگ شدنش باشم اما تو ۴روز فقط ۶۸تا بتام بالا رفت لخته و خونریزی داشتم دیشب ک اللته قطع شد بیمارستان میگ یا سقط شد یا تهدید ب سقطه و نرمال نیس اگرم سقط نشده باشه ب احتمال زیاد باید سقط بشه 😞💔

معلومه ک میخام سقط نشه و سالم باشه مگه ی مادر چیزی جز اینم میتونه بخاد بچمه من میخاستم و میخام سالم ...

ببین من پنجشنبه رفتم دکتر گفت شنبه بیا برای سقط ، الان بچم‌ سه سالشه ، همون موقع گفتم اگه زنده بمونه این دعا رو به همه میگم ، تاحالا خدا شاهده نشده به کسی بگم بچه‌ش خوب نشه ، نماز حضرت ابوالفضل ( ع) بخون 

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃
ببین من پنجشنبه رفتم دکتر گفت شنبه بیا برای سقط ، الان بچم‌ سه سالشه ، همون موقع گفتم اگه زنده بمونه ...

چجوریه نمازش؟نماز عادیه؟

توی نت بزن میاد ، سه تا دورکعتیه، دوتا رو الان می‌خونی یکی بعد از حاجت روایی

مرسی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز