2777
2789

مطمئنی که میزبان هم روزه هست ؟!

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممکن خواب باشن

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

احتمال زیاد  مهمان از میزبان خوشش نمیاد و میخواد رفع تکلیف کنه 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

اولا که شاید روزه نباشن. دوما اگه هم روزه باشن وقت استراحتشونه. 

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

من نظر خودم رو میگم 

چون روزه بودم 

دوست نداشتم کسی قبل از افطار بیاد 

چون آدم حال نداشت 

نمیتونست درست و حسابی گپ بزنه ...

بعد افطار بیشتر پایه ام

ویکتور هوگو در یکی از کتاب های خود می‌گوید :(مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان انداختند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم!!این دیگر چه دنیایی است ؟)
من نظر خودم رو میگم  چون روزه بودم  دوست نداشتم کسی قبل از افطار بیاد  چون آدم حال ...

خب فقط ی جا نیست که کم کم باید ۷_۸جارو بری تو ی دوز مسلما بعد افطار نمیشه

چرا

واضحه دیگه 

عید دیدنی اگر دو طرف روزه باشند بعد از افطاره .به هر حال حرف که میزنن  گلوشون خشک میشه نباید یه لیوان آب بتونن بخورن 

اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

خب فقط ی جا نیست که کم کم باید ۷_۸جارو بری تو ی دوز مسلما بعد افطار نمیشه

چرا یک روز 

دو هفته فرصته .