2777
2789
عنوان

کارم زشت بود؟

204 بازدید | 25 پست

دیشب خواهرم که ۵ سالشه یک فحش بدی داد که هیچوقت تاحالا ازش چنین چیزی نشنیده بودیم زن عمو و دختر عمو من برگشتن به مامانم گفتن برو دخترتو ادب کن و باعث شد بابام خیلی عصبانی بشه و خواهرمو بد دعوا کرد به دختر عموم گفت وقتی جلو بچه این حرفارو میزنی اونم یاد میگیره به خودت میگه 

حالا امروز صبح زن عمو من به مامانم گفته دخترم انقدر گریه کرده دیشب منم از دستتون ناراحت شدم دختر من کی به بچه شما این حرفا گفته و باید ازش معذرت خواهی کنه

ولی خودم بارها دیدم جلو خواهرم فحش داده و حتی بهش گفته تکرار کنه 

منم رفتم خونه عموم گفتم اگر توقع احترام دارید باید احترام بزارید اینکه بابای من فقط یک کلمه حرف زده که دروغم نگفته خودم بارها دیدم حرف بد زده جلو بچه دلیل نمیشه اشک تمساح بریزی کلا اشکت دم مشکته (قبلنم سر یکی دیگه از عموهام همین کارو کرده بود کلا دختر صعیفیه)

گفتم اون روز که عمو داداش منو جوری زده بود که دستش کبود شده بود جلو جمع داداشمو تحقیر کرد و اشکشو در اورد معذرت خواهی کرد؟ بعدم اومدم خونه اعصابم خیلی بهم ریخت به نظرتون تند رفتم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نبودم اون شب که ببینم گفته یا نه ولی بار ها دیدم به بچه این حرفارو بزنه

واقعا؟؟

خب به پدر و مادرت بگو 

خوب کاری کردی تو جمع گفتی 

چقدر بعضیا بی‌رحمن که با بچه ۵ ساله هم مشکل دارن

واقعا؟؟ خب به پدر و مادرت بگو  خوب کاری کردی تو جمع گفتی  چقدر بعضیا بی‌رحمن که با بچه ...

مامانم خودشم میدونه 

ولی میگه دل دختر مردمو شکسته😑

قضیه داداشمم اینه که شب شب پیش خونه عموم دعوت بودیم 

داداشم و پسر عموم سر سفره دعوا میکنن و هم رو میزنن ۸ سالشونه بچه هستن 

عمو منم داداشمو جلو جمع میزنه که دستش کبود شده 

مادر پدر منم به احترام این که خونشون بودیم و یک عالمه ادم اونجا بودن هیچی نگفتن