2777
2789
عنوان

دیدوبازدیدتحمیلی😒

365 بازدید | 16 پست

کاربراقام

چرا راحت نمیشممم...ای بابا هرروز دسته دسته مهمون ک از بینشون با دو نفرم نمیتونی حال کنی😒😒😒

خسته شدم تا ۲۰ فروردینم ادامه داره

چ شخصیت های وحشتناکی،چ ادمایی،چ فخری،چ کمبودهایی، چ فتنه هایی...

همش میگم تا کی میخان بتازونن

تاکی ادامه داره

من کم حرف و سایلنتم  با ظاهری کاملا کنترل شده ببین چیا دیدم ک ب زبون میارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که برا اینکه دعوا نندازم نمیبرنم😂🤚🏻

و خب با تلاش بدست آوردم این موفقیتو

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
نرو 

اومدن

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
من که برا اینکه دعوا نندازم نمیبرنم😂🤚🏻 و خب با تلاش بدست آوردم این موفقیتو

افرین من تک فرزندم خیلی ازم انتظار دارن سنشونم بالاس باید مدارا کنم خیلی روم فشاره

واقعا دورهمی ها مثل قدیم نیست

همش چشم و هم چشمی و غیبت 

کسی هم دیگری رو درک نمیکنه🙂

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

من در آرزوی رفتن به یه مهمونی

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

یعنی اگه بگم از کله سحرپدرم باخوشحالی تو حیاط بست نشستن واسه حضور اشنتیان باور نمیکنی

😐😐خب وقتی اونا همسن و سالای تو نیستن معلومه باهاشون حال نمیکنی به نظرم با یه سلام علیک ماجرا بکن یا وقتی میان برو بیرون

وقتی خوشحالی با ریتم آهنگ ارتباط میگیری ‏-وقتی ناراحتی با متن آهنگ ارتباط میگیری.🌚🦋
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792