tfhsu مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 26 عنوان بچها بیاین 47 بازدید | 11 پست یه پولی دادم یه چیزی ولی چند ماه دیگ میرسه دستم پشیمون شدم 🥺🥺 1403/01/11 | 16:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 کنسلش کن مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
tfhsu مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 26 کنسلش کن دادم داداشم چیزی خریده بمن جای پولم یه چیزی میخاد بده ولی استرس دارم
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6922 خیلی پشیمونم آخه نیازش دارم هم پشیمونی هم نیازش داری؟!چی هستش حالا مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
tfhsu مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 26 هم پشیمونی هم نیازش داری؟! چی هستش حالا اره چون نیاز دارم پشیمونم😅😅
tfhsu مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 26 هم پشیمونی هم نیازش داری؟! چی هستش حالا 6 ملیون این ورا☹️☹️
tfhsu مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 26 حالا چی خریده؟ راهی نیست ازش بگیرم کسی هم نیست قرض کنم🥺
tfhsu مدیر استارتر عضویت: 1403/01/02 تعداد پست: 26 راهی نیست ازش بگیرم کسی هم نیست قرض کنم🥺 واقعا نیاز دارم
اسلولوریس عضویت: 1399/06/05 تعداد پست: 1223 سلام عزیز تو یه تاپیک یکیو معرفی کردی شمع تراپی میکنه کارش خوبه میشه معرفیش کنی خیلی لازم دارم