2777
2789
عنوان

بیاین تو بحرفیم .....

51 بازدید | 31 پست

من یکساله ازدواج  کردم. با همسرم قرار گذاشتیم 6-7ماه دیگه اقدام کنیم واسه بچه. تابستون هم بریم مسافرت دوتایی. تازه زندگیمون ب ی ثباتی داشت می رسید و قسط ها تموم شده بود. این ماه در کمال نباوری بیبی چک مثب بت شد هنگ کرده بودیم. بعدم جواب ازمایش مثبت شد. نمیگم ناراحتم خداروشکر. ولی بی قرارم همه برنامه هامون ریخت ب هم همه رو غافلگیر کرد. تازه یخواستم برم ازمایشات پیش از بارداری ک نرفتم. واسه تعیین جنسیتم میخواستم با رژیم دختر دار بشمهنوز تو شوکم  

پسرم دنیامه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم

تصمیمات قشنگ و عاقلانه ای داشتین

اما خب خداروشکر حالا هم یه اتفاق خوب افتاده

انشاالله سه تایی میرین سفر...جنسیتشم هنوز،که معلوم نیست انشاالله همونی بشه که میخوای مهم سلامتیشه

ما هم قرار بود عید اخرین سفر دوتاییمون بریم کاشان...اما بچم هشت ماهه اول عید دنیا اومد و همه برنامه هامون بهم ریخت

اما خوشحال شدیم. عیدی خدا بود

متاسفم که توی فرهنگی بزرگ شدم که مردمش تصور میکنند با اندوه به خدا نزدیکترند

بچه ها اگه میشه بیزحمت تاپیک قبل منو بخونین و.نظرتون رو بدین که چه جوری پدرم رو راضی کنم برم مشهد؟ایا دعای مجرب یا چیزی هست که خدا گشایشی در کارم بیاره و من از لحاظ ذهنی اروم شم...

ممنونم

چکار کنم؟خدایا...کمکم کن...
مبارکه عزیزمتصمیمات قشنگ و عاقلانه ای داشتیناما خب خداروشکر حالا هم یه اتفاق خوب افتادهانشاالله سه تایی میرین سفر...جنسیتشم هنوز،که معلوم نیست انشاالله همونی بشه که میخوای مهم سلامتیشهما م قرار بود عید اخرین سفر دوتاییمون بریم کاشان...اما بچم هشت ماهه اول عید دنیا اومد و همه برنامه هامون بهم ریختاما خوشحال شدیم. عیدی خدا بود

سلام عزیزم مبارک باشه قدم نینی

اره ما هم برنامه مسافرت داشتیم. خیلیغافلگیر شدم. از طرفی یکسال هم بیشتر از ازدواجمون نگذشته بود

پسرم دنیامه
سلام عزیزم مبارک باشه قدم نینیاره ما هم برنامه مسافرت داشتیم. خیلیغافلگیر شدم. از طرفی یکسال هم بیشتر از ازدواجمون نگذشته بود

ممنون عزیزم

حالا سه ماه اول بارداریتو باید رعایت کنی

سه ماه دوم میتونی مسافرت کوتاهی برین

متلا شهرهای اطرافتون... کدوم شهری؟؟

متاسفم که توی فرهنگی بزرگ شدم که مردمش تصور میکنند با اندوه به خدا نزدیکترند