2777
2789
عنوان

عید دیدنی قبل پاگشا

90 بازدید | 10 پست

سلام دوستان. به یه چالش جدی خوردم با همسرم. ما تقریبا شش ماه هست عقد کردیم. اردیبهشت ان شاالله عروسی هست. عید رو به پدر مادرا تبریک گفتیم ولی حواسمون نبود عید رو زنگ بزنیم به خواهر برادر هم تبریک بگیم.

برادر من دو روز پیش زنگ زد داماد و همه خانواده خودمون رو افطاری دعوت کرد البته گفت پاگشا نیست. پاگشا بعد عروسی. حالا همسرم گیر داده خونه برادر من هم عید دیدنی بریم. دو تا داداش هستند فقط. من میگم تا پاگشا نشم یا عروسی نکنم نمایم. گیر داده زشته تبریک هم نگفتیم بده فکر میکنن ما باهاشون مشکل و دلخوری داریم. حالا میخواد با شیرینی و هدیه بریم. درصورتیکه تو پاگشا هم میزبان هدیه میده. من واقعا روم نمیشه تو عقد پاشم برم خونه مردم. هم روم نمیشه هم حس کوچیک شدن میکنم. به نظرتون چیکار کنم؟ کار درست چیه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسرت درست میگه  شما الا زنشی دیگه پاگشا مال بعد از  عروسیه

آخه نمیشه که رفتن خونه مردم قبل پاگشا یا عروسی باشه. دیگه پاگشا معنی نمی‌ده. هنوز یه بار دعوت نکردن احساس میکنم شاید جالب نباشه بریم. یعنی اصلا خود جاری بلکه چه دختر پررو یا دم دستی

آخه نمیشه که رفتن خونه مردم قبل پاگشا یا عروسی باشه. دیگه پاگشا معنی نمی‌ده. هنوز یه بار دعوت نکردن ...

چون بزرگتر از شما هستن عزیزم این

فکر رو نمیکن میذارن 

پای احترام

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم