2777
2789
عنوان

با خواهر جاریم چیکار کنم؟

776 بازدید | 25 پست

اومدیم شهر پدری مادرشوهرم و مادر جاریمم اومده و جاری و برادرشوهرم 

حالا هر وقت میریم تفریح اینا هم میان و با اینش مشکلی ندارم 

مشکلم اینه مامان جاریم بچه کوچیکه اشو هی لنگ ما میندازه و میگه با خاله اینا راه برو ، یه عکس با شوهرم میخوام بگیرم زود میاد کنارم و من تا الان نتونستم یه عکس دو نفره بگیرم 

ولی تا میخواد بچه بره جای جاریم مامانش جلوشو میگیره و میگه نه بیا با خاله که منم تا یه وقت به برادرشوهرم سخت نگذره 

خواهرشم ۹ سالشه 

به خود دختره بگو عزیزم برو پیش مادرت من می‌خوام با عمو تنها باشم

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد بی ادبه و پر رو که هر چی میگم فایده نداره 

دیکه با آدم رک باید رک باشی . اومد پیشتون محل نذار خواستی عکس بگیری بگو عزیزم برو اونور می‌خوام عکس دو نفره بگیرم . برو پیش خواهرت تو باید پیش خواهرت باشی

من یک ایرانی ام و به ایرانی بودنم افتخار می‌کنم اما با هیچ قومیت و نژاد دیگه ای دشمنی ندارم. حالا اون نژاد میخواد عرب باشه افغان باشه آفریقایی باشه یا هرچیز دیگه ای. ناسیونالیسم افراطی در تمام دنیا مذمومه. ملاک برتری آدم ها به همدیگه انسانیت آنهاست نه نژادشون!!

راحت حرفتو بزن ...تعارف نکن بگو برو پیش مامانتو ابجیت ..اتفاقا راحت‌تر بگو ک من میونه خوبی با بچه ها ...

خودشون میدونن من اصلا حوصله بچه ندارم 

مامانش عمدا اینکار می کنه 

سه بار یه مامانش گفتم و هر دفه میگه از بس شما رو دوست داره نمی تونه ازتون جدا بشه و حریفش نمیشم 

اینقد بی ادبه و پر رو که هر چی میگم فایده نداره 

تنها راه کشوندنش پیش مامانش 

و گفتن حرفت

اون برای ارامش خودش همچین میکنه

توهم برای ارامش خودت حرفتو بزن

کلثوم اکبری هسدمه ساکن ساری