دنیای_آب_نباتی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 76 عنوان دیپلم مجدد 110 بازدید | 5 پست تو اینترنت نوشته تا ابان مهلت ثبت نام دیپلم مجدده، یعنی بعد عید تو فروردین دیگه اصلا نمیتونم برم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنم؟ کسی میدونه؟ 1403/01/11 | 14:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باهاناز عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 3386 یعنی دیپلم نگرفتی میخای بگیری باید مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی ؟ سر کلاس هم باید بری یا نه فقط امتحان میدی میشه توضیح بدید برام ؟ عضو گروه ۳ ستاره 🤩 پیش به سوی لاغری😍 وزن الان ۷۷ وزن هدف اول ۶۷ بعد ۶۲
دنیای_آب_نباتی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 76 یعنی دیپلم نگرفتی میخای بگیری باید مدرسه بزرگسالان ثبت نام کنی ؟ سر کلاس هم باید بری ی ... نه دیپلم دارم بنابردلایلی میخوام دیپلم یه رشته دیگه رو هم بگیرم. کلاس و اینا هم نداره فقط باید امتحانای سال اخر دوازدهم رو شرکت کنی انگار
دانشجوموفق عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 506 نه دیپلم دارم بنابردلایلی میخوام دیپلم یه رشته دیگه رو هم بگیرم. کلاس و اینا هم نداره فقط باید امتحا ... دقیقا منم دیپلم فنی دارم دیپلم انسانی میخام بزرگسالان رفتم نهایی دوازدهم باید امتحان بدم و نخوندمو الان سولای نهایی میخام بخرم
دنیای_آب_نباتی مدیر استارتر عضویت: 1397/09/22 تعداد پست: 76 دقیقا منم دیپلم فنی دارم دیپلم انسانی میخام بزرگسالان رفتم نهایی دوازدهم باید امتحان بدم و نخ ... منم میخوام انسانی بگیرم. شما اطلاع دارید امکانش هست الان هم ثبت نامم کنن یا نه؟
دانشجوموفق عضویت: 1400/10/02 تعداد پست: 506 منم میخوام انسانی بگیرم. شما اطلاع دارید امکانش هست الان هم ثبت نامم کنن یا نه؟ ت سایت ثبت نامشما خوندین؟؟من ۲۰ سالمههیچی نخوندممیای سوالات بخریم؟؟