2789
عنوان

اپاندیس

68 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

من فردا باید اپاندیسمو عمل کنم خیلی نگرانمو میترسم☹️

کسی میدونه عملش چقد طول میکشه 

و اینکه تا چقد بیهوش هستی بعد عمل 

و اینکه درد داره بعدش؟

تعداد رای : 3
نظرسنجی
درد داره عملش
1
33%
مدت زمانش
0
0%
د
0
0%
ن
2
66%

چرا فردا همین حالا عملش کن . یهو پاره میشه خدای نکرده مثل من میشی . قبل پارگی خیلی راحت بعد پارگی یه عمل وحشتناک 

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا فردا همین حالا عملش کن . یهو پاره میشه خدای نکرده مثل من میشی . قبل پارگی خیلی راحت بعد پارگی یه ...

شیوه عملتون چطوری بود؟

من میترسم بخیه  بخوره چون شندیدم قبل از پارگی به ی شیوه ای انجام میدن که بخیه نمیخوره حالت دوتا سوراخه

شیوه عملتون چطوری بود؟ من میترسم بخیه  بخوره چون شندیدم قبل از پارگی به ی شیوه ای انجام م ...

فکر کنم ۸ سانتی باز کردن . جاش داغون مونده . ولی اینا مهم نیست . مهم اینه که نباید پاره بشه . پاره بشه مکافاته

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

دست دست نکن . بگو زود عملت کنن بگو دردم شدیده آه و واه و پردمو فلان.