selinrahmani مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 7588 عنوان عمل بینی کنم یا ن 52 بازدید | 5 پست خانوما من خیلی دوس دارم دماغم عمل کنم .نمی دونم عمل کنم یا نگهش دارم پول رو.دماغم عمل لازمه عمل زیبایی.نظر شما چیههزینه عمل هم ک میدونین ۲۰ ب بالاس 1403/01/11 | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توشلهبلوری عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 2307 یجا خوندم میگفت کوچیک کردن دماغ اثر ماورایی داره و طرف حماقت هاش بیشتر میشه! نمیدونم صحت داره یا نه! آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
selinrahmani مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 7588 یجا خوندم میگفت کوچیک کردن دماغ اثر ماورایی داره و طرف حماقت هاش بیشتر میشه! نمیدونم صحت داره یا نه! ... عیب نداره بزار حماقت داشته باشم اما ظاهرم خوب بشه
توشلهبلوری عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 2307 عیب نداره بزار حماقت داشته باشم اما ظاهرم خوب بشه خخخ خدانکنه عزیزم خیلی دوس داری خب عمل کن من دماغم معمولیه و راضیم ازش ولی خدانکنه برم بیرون یا مهمونی کلا اعتماد به نفسم داغون میشه بسکه همه عملی و تراشیده ان واقعا بعضی وقتا دلم میخاد منم برم بکوبم 😂 آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...
selinrahmani مدیر استارتر عضویت: 1402/11/17 تعداد پست: 7588 خخخ خدانکنه عزیزم خیلی دوس داری خب عمل کن من دماغم معمولیه و راضیم ازش ولی خدانکنه برم بیرون ... مآل من ک بزرگه چی بگم ....ووووییی رو مهمه.اما هزینش زیاده
توشلهبلوری عضویت: 1400/07/15 تعداد پست: 2307 مآل من ک بزرگه چی بگم ....ووووییی رو مهمه.اما هزینش زیاده اره هزینه ها خیلی زیاده من دندونام کجه نمیتونم برم ارتودنسی خیلی اعصابم خورده آرامش سهم قلبی است که در تصرف خداست...