2777
2789
عنوان

شیفتینگ

67 بازدید | 14 پست

دوستانی ک تجربه شیفتینگ داشتن من واقعا باور نمیکنم ک همچین چیزیم هس واقعا وجود داره؟اخه من میترسم انجام بدم اگه مثلا بری و دیگه نشه برگردی چی؟؟؟یا مثلا همونجا رمزت یادت بره چی😶😶😶😶تا اخر همونجا میمونی؟؟؟؟؟بعد این ینی روحت میره تو رویا دیگه اره؟؟؟میشه همینجوری عادی موقع خواب ب اونجایی ک دوس داری باشی فکرکنی بعد همونجارو ببینی ؟؟؟؟؟خیلی دوس دارم تجربش کنم😍😍ولی میترسم دیگه نتونم برگردم😯😯

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هرکاری کردم نشد

اگر تونستی بیا بگو 

یادمه میگفتن قبلش باید اون سناریویی که میخوای واردش شی رو دقیق بنویسی

رمزت هم یادت بره جایی هستی که میخوای مگه مهمه؟

و اینکه میگفتن اون دنیا واقعیه 

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

من هرکاری کردم نشد اگر تونستی بیا بگو  یادمه میگفتن قبلش باید اون سناریویی که میخوای واردش شی ...

ینی رمزت یادت بره اشکال نداره میگن باید رمز داشته باشی بتونی برگردی بعد اگ یادت بره چجوری برگردی پس؟

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉
ینی رمزت یادت بره اشکال نداره میگن باید رمز داشته باشی بتونی برگردی بعد اگ یادت بره چجوری برگردی پس؟

منم میگم دیگه نمیشه برگشت

ولی خب فکر نکنم یادت بره

زمان اونجا موندن هم میتونی تعیین کنی مثلا یک دقیقه ی اینجا پنجاه سال اون دنیا باشه

تا اطلاع ثانوی این کاربری امنیت ندارد😑میپرسید چرا؟ چون خواهرم نام کاربریمو پیدا کرد😐بله، اینجا هم به فنا رفت

منم میگم دیگه نمیشه برگشت ولی خب فکر نکنم یادت بره زمان اونجا موندن هم میتونی تعیین کنی مثلا یک دق ...

یاخدا ینی اگه رمزت یادت بره همونجا میمونی😯😯😯

یاخدا ینی اگه رمزت یادت بره همونجا میمونی😯😯😯

حالا اشکالیم ندارهااا😂

مثلاً فرض کن دوبار زندگی می‌کنی

از این دنیا که دو دقیقه رو بیشتر از دست ندادی

حالا اشکالیم ندارهااا😂 مثلاً فرض کن دوبار زندگی می‌کنی از این دنیا که دو دقیقه رو بیشتر از دست ند ...

وای فکرشم وحشتناکه خونوادت چ میشن بچهات شوهرت😂😂😯😯ببخشید گلم جسم میره تو رویا یا روح؟

وای فکرشم وحشتناکه خونوادت چ میشن بچهات شوهرت😂😂😯😯ببخشید گلم جسم میره تو رویا یا روح؟

چون میگن اون دنیا واقعی هست روح می‌ره

ولی خب داستان اون دنیارو تو تعیین میکنی

شکل زندگی که خواهی داشت مدت زمانی که زندگی می‌کنی و کلا همه چیز ولی آدمای اونجا واقعی هستن

و اینکه گفتم اینجا هیچ اتفاقی نمیفته مثلا فکر کن رمزت فراموشت شده صدسال اونجا باشی بعد زمانت تموم شه چشماتو بازکنی برگردیک بعد لا اینجا دو دقیقه گذشته باشه

چون میگن اون دنیا واقعی هست روح می‌ره ولی خب داستان اون دنیارو تو تعیین میکنی شکل زندگی که خواهی د ...

خاطرم جمع شد پس راه برگشت وجود داره😂

خاطرم جمع شد پس راه برگشت وجود داره😂

اره😂

اگر شد بیا بگو من خودم خیلی تلاش کردم ولی نشد

اره😂 اگر شد بیا بگو من خودم خیلی تلاش کردم ولی نشد

قربونت عزیزم مرسی وقت گذاشتی ببینم بچهام میزارن تمرکز داشته باشم اگه موفق شدم بهت میگم😂

قربونت عزیزم مرسی وقت گذاشتی ببینم بچهام میزارن تمرکز داشته باشم اگه موفق شدم بهت میگم😂

خواهش میکنم گلم🤍✨