yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 عنوان حالم.. 81 بازدید | 10 پست حالم شبیه زنی هست که باردار نمیشهو مشکل از خودشهخونواده شوهرش سرزنشش میکننو مادر شوهر و خواهر شوهراش دنبال هوو میگردن واسش و شوهرشم چیزی نمیگه... من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z) 1403/01/11 | 14:12 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cute_babe عضویت: 1402/04/27 تعداد پست: 19387 حالم مثِ آدمی ک نهار پیتزا بوده براش نگه نداشتن تعلیق... فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 حالم مثِ آدمی ک نهار پیتزا بوده براش نگه نداشتن خنده دار در عین حال دردناک🚶♀️ من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
aydaaaaa83 عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 853 لطفاً واسم دعا کنید انشالله خدا صدبرابرشو ب دل مهربونتون برگردونه یه صلوات بفرستید ممنون میشم حالم حال دختریه ک نامزد کرده چندساله..ولی باهاش بدن و میخان بهم بزنن و از هم جدامون کنن خانوادش.... کاربری دست دو نفره دوتا خواهر ناز
شرک_دلتنگ عضویت: 1402/02/02 تعداد پست: 16198 حالم مثل مردی که مشکل دارهولی زنش حاملس من شک دارم به شادیای شما 🗣
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 لطفاً واسم دعا کنید انشالله خدا صدبرابرشو ب دل مهربونتون برگردونه یه صلوات بفرستید ممنون میشم ... چشممحتاجیم به دعا عزیزماصلا نگران نباشخدا خودش صلاح هر ادمیو بهتر میدونهقعلا تا میتونی بجنگ تا پیروز شی❤❤ من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7679 حالم مثل مردی که مشکل داره ولی زنش حاملس دارک شد😑😂شبیه یه اهنگ از شروین بود که میگفت من میگم نمیشناسمش ولی تو هم نگو چرا موهای بچش فره😑😂 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
erofa عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 1641 حالم مثل مردی که مشکل داره ولی زنش حاملس خیلیییی دیگه این بده 🥴
aydaaaaa83 عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 853 چشم محتاجیم به دعا عزیزم اصلا نگران نباش خدا خودش صلاح هر ادمیو بهتر میدونه قعلا تا میتونی بجنگ ... سپاس گذارم عزیزدلم کاربری دست دو نفره دوتا خواهر ناز