2777
2789
عنوان

میگه منت میذاری

3621 بازدید | 44 پست

سلام دوستان من قبلا یه سوال کردم که چطور بگم خانواده نامزدم به ختم مادربزرگ مادرم بیان ، یه بار دیگه سوالمو پایین میذارم بعدا ، من اخر به خود نامزدم گفتم به خانواده ت بگو بیان ، اخرم میگه گفتم ،کار داشتن نمیتونن بیان منم کجا بیام تنها، خلاصه من خیلی ناراحت و خجالت زده شدم تو فامیلم ، بعدا گفتم بهش من میخوام باهات راحت باشم دعوا ندارم اینو میگم من ناراحت شدم از اینکه نیمدید شما مثل خانوادمید پشتمو خالی کردی امروز ، اونم برگشته میگه چرا ناراحت شدی بیکار نیستن که بیان ، منم گفتم فامیل ما مگه بیکار بودن اومدن میگه اون روز جمعه بود گفتم خانواده من چی که شبش خبر داری عمه ت فوت شده فرداش اومدن خاکسپاری ؟ گفت دیگه بهت این خبرارو نمیدم مکم گفتم این چیزا احترامه تو خانواده ما ، بعد برگشته به من میگه تو این چند روز به من توجه نکردی ، منم گفتم تو باید به من توجه کنی که ناراحتم و عذادار ، خلاصه اخر دیدم خانواده ش پررو پررو هستن اصلا به این نمیگن زشته اینا احترام گذاشتن اومدن مراسم ختم های ما باید بریم خواهرش بهونه بچه شو گرفته گفته شیطونه بچه م درحالی وه تو مسجد پر بچه شیطون بود اصلا دلیل قانع کننده ای نیست ، بهش گفتم خواهرت میومد قدمش رو چشم بود اونجا اشکال نداشت بچه بیاره ، بهش گفتم تو باید در این مواقع کنارم باشی اخر اخر که کم اورد گفت من از جاهای شلوغ خوشم نمیاد ، گفتم یعنی چی ابروم تو فامیل رفت به درک باید به خانواده م احترام بذاری ، خیلی زورم میاد بخدا میبینم اینجوری خانواده م بهشون احترام گذاشتن بعد اینا انگار  نه انگار اخرم میگه منت میذاری من دیگه اینجاها نمیام ، میخواستم بهش بگم نکه تا حالا اومدی !! بخدا خسته شدم همیشه یه اشتباهی انجام میده و خودش گناهکاره یه ایراد الکی گیر میاره که دعوا رو به نفع خودش تموم کنه من معذرت بخوام منم اصلا معذرت نمیخوام به خودشم وقتیی گفت منت میذاری فاملت ختم ما اومدن گفتم کسی انگار بهت نمیگه من باید بگم دیگه جواب احترام احترامه  ، فامیل من حتی فامیلی اونارو به عنوان داغدار پا اعلامیه نوشتن بعد اونا خجالتم نمیکشن انگار ، فقط ابرو من رفت خیلی ناراحت شدم ، بهشم گفتم انگار نه انگار ، اصلا نمیدونم اینا چجوری بزرگ شدن ، فقط میدونم خواهرش خیلی خوبم این چیزا رو میفهمه اما داره با من اینکارو میکنه هرروز نفرینش میکنم بخدا ، ببخشید سرتونو درد اوردم خیلی ناراحتم نمیتونم به مادرم چیزی بگم ، شما میگید چیکار کنم ، میخوام بهش بگم باید برا هفتش اگه برات مهمم بیای ، بگم ؟  چیکار کنم الان؟ به خواهرش پیام بدم که بیان ؟ 

ایمادربزرگ مادرم فوت شده ، خانواده نامزدم خیلی تو بعضی چیزا نمیدونم راستش خودشونو میزنن به اون راه یا کوتاهی میکنن ، ما قبلا با خانواده م ختم عمه نامزدم و مادرش رفتیم تازه خانواده ش به ما زنگ نزدن اطلاع بدن فقط نامزدم به من گفت ، اما من قبلا دیدم نامزدم طوریه که خبر رو نمیده به کسی ، برا مادرش خیلی از فامیل ما اومدن و احترام گذاشتن، الان مشکل من اینه خانواده ما خیلی براشون این چیزا مهمه که وقتی کاری برا کسی میکنی باید همینجوری احترام بذاره ، الان من چجوری به نامزدم بگم به خواهرش بگه بیاد ؟ من از اول نمیدونستم این فرقا و تربیت خانوادگی انقدر تاثیر داره ، درواقع فکر میکردم همه این چیزا رو میدونن و اینجوری بزرگ شدن اما اینا خیلی از اینن نظرا نمیفهمن یا برا من کوتاهی میکنن ، بهرحال چجوری بگم به خواهرش بگه یا من بگم ، به خواهرشم زیاد نزدیک نیستم چشم نداره ببینتم چون این داداششو خیلی دوستداشته ، چیکار کنم الان ، فردام ختمه ، خب منم باشم ناراحت میشم که من این احترامو گذاشتم و اگا اونا نخوان بذارن ( این سوال قبلیم بود ) 

خانواده شوهر منم همينن مادر شوهرم پاشو عمل كرد مادر بزرگمو مامان هم بيمارستان هم خونشون رفتن عيادت بعدش مادر بزرگم سكته كرد يه حالشو نپرسيدن مامانم مريض شد دكترا جوابش كردن يه زنگ نزدن حالشو بپرسن 

ولي شوهرم خدايي اينطور نيس اون ميفهمه 

ولي نميدونم بعضي خانواده ها انگار از پشت كوهاومدن

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم دیگه بهش نگو بیاد و خودت را سبک نکن 

اصلا نظر من اینه که احترام یا لطفی که به زور و با گفتن باشه ارزش نداره من به شخصه اینطوریم حالا خودت هر جور صلاح بدونی اما از این به بعد شما هم لطف زیادی بهشون نکن با هرکس مثل خودش رفتار کن تا کمتر حرص بخوری

موفق باشی

انسانم آرزوست
خانواده شوهر منم همينن مادر شوهرم پاشو عمل كرد مادر بزرگمو مامان هم بيمارستان هم خونشون رفتن عيادت بعدش مادر بزرگم سكته كرد يه حالشو نپرسيدن مامانم مريض شد دكترا جوابش كردن يه زنگ نزدن حالشو بپرسن ولي شوهرم خدايي اينطور نيس اون ميفهمه ولي نميدونم بعضي خانواده ها انگار از پشتكون اومدن

حال مامانت خوب شد؟

انسانم آرزوست

عزیزم زورت نیاد. به نظرم بخاطر این چیزا رابطتونو خراب نکن. اومدن اومدن، نیومدن نیومدن. شما الآن عقد اون آقا شدی بخاطر هرچیزی سعی کن زیاد باهاش درگیر نشی. خانواده ی من و همسرم هم مثل شمان. من همه ی اینارو گذروندم که دارم بهت میگم.حتی برای من که عروسشون بودم عیدی هم نیاوردن. مراسم عزای مادربزرگم نیومدن و خیلی کارای دیگه. حالا مادرشوهرم یه مشهد رفت مادرم اینا اومدن استقبالش.

به نظرم فقط سعی کن با آرامش و محبت حرف خودتو به کرسی بشونی نه با دعوا و دلخوری. از الآنم توقع نداشته باش همسرت باب میلت رفتار کنه. خیلی طول میکشه تا درست بشه

به نظرم دیگه بهش نگو بیاد و خودت را سبک نکن اصلا نظر من اینه که احترام یا لطفی که به زور و با گفتن باشه ارزش نداره من به شخصه اینطوریم حالا خودت هر جور صلاح بدونی اما از این به بعد شما هم لطف زیادی بهشون نکن با هرکس مثل خودش رفتار کن تا کمتر حرص بخوریموفق باشی

اخه جلو فامیلم سبک شدم ، من نمیتونم با کسی که به خانواده م احترام نمیذاره باشم یا باید درستشه یا .. چون خودش خیلی زرنگه اجازه نمیده به خانواده ش یه حرف کوچیکم بزنم

بنظرم اینا که انقد راحت خودشونو به کوچه علی چپ میزنن باهاشون مثه خودشون رفتار کن

و اگر نامزدت چیزی گفت  بگو چیزی که عوض داره گله نداره

مادربزرگ از عمه نزدیک تره

خانوادت احترام گذاشتن رفتن ختم عمش

اونوقت واسه مادربزرگت نیان؟!!!

در ضمن به شوهرت بگو که بهم بی احترامی کردید و ازتون خیلی دلخورم همینجوری بگو 

توکل میکنم به خدای بخشنده و مهربان . چراکه بهترین هارا برای من فقط و فقط خداوند میخواهد... خدایا شکرت و سپاسگذارم 

ِعزیزم فقط اومدم بگم از الان وا نده که تا آخر باید لوس بازیهاشو تحمل کنی. هربار که کار اشتباهی میکنه مثل الان، شما هم انقدر بی محلی کن تا بیاد معذرت بخواد و جبران کنه. خانوادش باید احترام میذاشتن که نذاشتن، فدای سرت، شماهم مراسم بعدی مثل خودشون نرو تا متوجه بشن. منت همسرت هم به هیچ عنوان نکش. دیگه نمیخواد گلگی کنی چون خودش خوب میدونه کارش زشت بوده، ولی نمیخواد کم بیاره. کاری بهش نداشته باش تا خودش بیاد از دلت دربیاره.

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸

من بابا بزرگم فوت شد خودم خانواده شوهرم نیومدن ختم.....بقیه ازم پرسیدن چرا نیومدن....من گفتم چون غریبه ان گفتم اینجا نیان راه دوره گفتم برن خونه مامانم پیشش .....دروغو حال کردین😂😂😂😂

دخترم گنج منه حاصل رنج منه

اتفاقا به اینت چیزا دقت کن...عزیزم مردی که خودش هم این چیزا رئ ندونه خیلی تو زندگی اذیتت میکنه...اگر برات مهمه هیچ وقت با همچین مردی زیر سقف نرو...الان که نامزدی وقت ریز شدن رو این مسایل هست...

خانوادش که این کار رو کردن...خودش هم بدتر بوده...باز اگر فقط خانوادش اینجور بودن 1 چیزی...ولی الان که خودش هم اونجوریه و بهونه هم میاره و خیال خودش رو راحت کرده که من اصلا این جاها نمیام خیلی خطرناکه...بعدها خیلی اذیت میشی...

من بابا بزرگم فوت شد خودم خانواده شوهرم نیومدن ختم.....بقیه ازم پرسیدن چرا نیومدن....من گفتم چون غریبه ان گفتم اینجا نیان راه دوره گفتم برن خونه مامانم پیشش .....دروغو حال کردین😂😂😂😂

کار درستی کردی عزیزم. همه که نباید از مشکلات آدم خبر داشته باشن. هم احترام همسرتو حفظ کردی و هم اعصابتو خورد نکردی.