yyypmmm مدیر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1533 عنوان طلا😭😭😭😭 | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 22 پست چرا طلا لحظه ای میره بالاساعت ۳و ۲۰۰و۷۰ بودالان شد ۳و۳۰۰و۱۳😭😭😭😭😭😭هرچی پس انداز میکنم نمیرسم ۲تا النگو بخرم توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍 1403/01/11 | 13:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yyypmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1533 [QUOTE=333667445]همیشه همینطوری پارسالم همینطوری بود[/QUOTEخدا خیرت بدهانشاءالله که بعد عید میاد پایین😢 توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
سردارآسمان♥ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 5263 قبل عید میگرفتی بهتر بودمنم میخواستم یه دستبند بخرم اشتباه کردم نگرفتم
yyypmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1533 پول پس انداز نکن ، با پولت هرچی میتونی طلا بخر ، گوشواره ، دستبند ، فقط ساده و بدون نگین باشه چشم😢😢😢 توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
yyypmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1533 منم میخواستم طلا بخرم الان پشیمونم میترسم یهو خیلی بیاد پایین به نظرتون برای سرمایه گذاری ارز بخری ... من اطلاعی ندارم از ارز واینا عزیزمولی طلا اینطوری با این افزایش قیمتش مشخصه که سرمایه گذاری خوبی میشه توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
yyypmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1533 فعلا دست دوم بگیر تا ضرر نکنی شرایطش ندارم برم دنبتل دست دوم از طلافروشی ها بگردماون طلافروشی های هم که رفتم دست دوم هاش ایقدر گرم طلاشون بالا بود من زورم به خرید شون نمیرسید توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍
eiffeljanam عضویت: 1402/11/25 تعداد پست: 5830 [QUOTE=333667445]همیشه همینطوری پارسالم همینطوری بود[/QUOTE خدا خیرت بده انشاءالله که بعد عید میاد ... فدات عزیزم ان شاالله
yyypmmm مدیر استارتر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 1533 قبل عید میگرفتی بهتر بود منم میخواستم یه دستبند بخرم اشتباه کردم نگرفتم اره اشتباه کردیم قبل ۳و ۷۰ واینا بود توروخدا واسه شاغل شدنم ورسیدن به حاجتم صلوات بفرست مهربون🙏🥰😘الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🙏لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم🙏🌷🌷تنتون سلامت ،دلتون همیشه شاد دوستان😍😍😍