2777
2789
عنوان

بنظرتون شوهرم راست میگه؟

2249 بازدید | 21 پست

دیشب توماشین شوهرم تو درب ماشین ی قرص تاخیری پیدا کردم که بستش تموم شده فقط یکی تو بسته هست

منم باعصبانیت بهش گفتم این چیه توماشینت اونم گفت یادته فلان روز خواستم قرص تاخیری بخرم دوستم باهام بودخواستم پیاده شم داروخونه بهش گفتم چ قرصی خوبه اونم همراهش بود یکی دراورد بهم داد گفت این مارک خیلی خوبه (خلاصه واقعا فلان روز شوهرمم قرص خریده بود اورد خونه چون قرار بود برا زود انزالی بخره)

خلاصه بهم گفت دیگه از اون روز اون یدونه قرصی ک بهم داد موند توماشین ویادم میرفت بندازم یا بیارم پایین بچها منم دوستشو کاملا میشناسم اکثرا باهمدیگه میرن ومیان سرکار خلاصه گفت همین الان جلو تو ب دوستم میزنگم ۳ بار زنگ زد جواب نداد بعد بهش گفتم پیام بده بپرس قرصی ک بهم دادی چندتا تو بسته مونده بود اینجا پیدا میشه راست وحقیقت خلاصه اونم جلومن این پیام و داد و ماتوماشین بودیم پیاده شد مغازه در حد یک دقیقه یهو برگشت گفت داره زنگ میزنه بیا بزارمش رو آیفون گوش کن خلاصه سلام علیک کردن شوهرم ازش پرسید اون روز اون قرصی ک بهم دادی چندتا تو بسته بودن دوستش گفت یکی شوهرم بهش گفت از کجا بهم دادی دوستش گفت تو کیفم بود و خلاصه یهو دوستش گفت براچیته شیطون میخوای مثلشون و بخری شوهرم الکی گفت اره وطرف گفت ندارم ازاینا الان ی مارک دیگه دارم وخلاصه شوهرم تشکر کرد و خدافظی کرد 

وگفت دیدی جریان همینه

بنظرتون باید شک کنم یا جریان همینه؟اصلا هم نزاشتم یک ثانیه تنها با گوشی ور بره ک بخواد با دوستش هماهنگ کنه یا چیزی زنگ زدیم چندبار جواب نداد بعد ک پیاده شد همسرم یک دقیقه نشد یهو بهش زنگ زده اینم زود برگشت ماشین جلومن جوابشو داد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا قرصش خوب. بود؟

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

منم خیلی فکرم درگیر بود امروز زنگ زدم ب دوستش 

دوستشو میشناسم حتی خونوادشو

ادم خوبیه میدونستم بهش بگم نگو نمیگه منم جریان وبهش گفتم ک بینمون ی سوتفاهمی پیش اومده خودشم روزه بود قسمش دادم ک واقعا این قرص و خودتون بهش دادید اونم قسم جان مادرش وخورد ک من بهش دادم و فقط یکدونه تو قرص بود 

حرفاش باشوهرم هماهنگ نبود نمیدونم شایدم چون مجرده خجالت میکشید بگه مال استفاده خودمه

گفت من این قرصارو میفروشم و یکدونه برا تست ازم برد

از شوهرم ک غیر مستقیم پرسیدم شوهرم گف ن اصلا نمیفروشه

خلاصه نمیدونم حرفاشون یکی نبود شاید این نشونیه خوبیه و هماهنگ نشدن نمیدونممم دیگه شما چی ل ذهنتون میرسه؟؟

یعنی نمیخوای استفاده کنه؟ اذیتی؟

نه اتفاقا بخاطر زود انزالی خودش بهم گفته بود میخوام بخرم و خریده بود اورده بود اما این بسته و چون توماشینش دیدم مشکوک شدم

منم خیلی فکرم درگیر بود امروز زنگ زدم ب دوستش  دوستشو میشناسم حتی خونوادشو ادم خوبیه میدونستم ...

چوری روت شده راجع ب قرصه با دوست شوهرت حرف بزنی...اینجوری پیش یری  شوهرت خسته نیکنی

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

چوری روت شده راجع ب قرصه با دوست شوهرت حرف بزنی...اینجوری پیش یری  شوهرت خسته نیکنی

بحث رو نیست همه اینارو ب جون میخرم فقط ذهنم اروم شه و مطمئن شم چیزی نیست چون قبلا خطا از شوهرم دیده بودم و تامرز طلاق رفتیم البته الان ۱۸۰ درجه تغییر کرده و هم محبت و توجه کردناش هم اینکه زیر و رو میکنم گوشیشو همه چیشو موردی ندیدم از پرینت گرفته تا ضبط مکالمه

فقط این جریان قرصه ذهنمو بهم ریخت

بحث رو نیست همه اینارو ب جون میخرم فقط ذهنم اروم شه و مطمئن شم چیزی نیست چون قبلا خطا از شوهرم دیده ...

یخدا .... دلم ب حالروش شوهرت سوخت ...موفق باشی