2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

با توجه به اینکه منات بالای ۳۰هزار تومنه خیلی سخته،اگر هر ماه ۱۰۰۰منات خرج کنی ۳۰ تومن میشه😵‍💫

جاهای دیگه چطور اطلاعی دارین؟

اخه من شنیدم آذربایجان هم هزینه زندگی کمتره هم شهریه  درسته؟

جاهای دیگه چطور اطلاعی دارین؟ اخه من شنیدم آذربایجان هم هزینه زندگی کمتره هم شهریه  درسته؟

اره اگر تو خود آذربایجان کار کنی هزینه زندگی خوبه، ولی پول ما ارزش نداره

یه نفر که با بورسیه رفته بود آمریکا میگفت  اینجا همه چی پوله پول نداشته باشی آدم حسابت نمی کنن

اره اگر تو خود آذربایجان کار کنی هزینه زندگی خوبه، ولی پول ما ارزش نداره یه نفر که با بورسیه رفته ب ...

اره من ب شدت دنبال اطلاعاتم ببینم کجا تقریبا هزینه هاش نسبتا بهتره واسه پزشکی بدون کنکور تو گوگل دقیق دقیق نیست میخوام کسی ک تجربه داره بگه یا اگ فامیل داره

اره من ب شدت دنبال اطلاعاتم ببینم کجا تقریبا هزینه هاش نسبتا بهتره واسه پزشکی بدون کنکور تو گوگل دقی ...

ببخشید اطلاعات زیادی ندارم،ولی اکثر ایرانی تو آنکارا درس میخونن یکی از فامیلای دور ما هم ۲ سال اینجا امتحان داد قبول نشد رفت اونجا راحت قبول شد البته انگلیسیت باید خوب باشه

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز