2777
2789
عنوان

زایمان

1362 بازدید | 88 پست

دوستان من فردا ٦ صبح بستري ميشم واسه سزارين 

مدت زيادي نيست عضو شدم ولي خيلي جاها پست گذاشتم اگه كسي رنجيده ازم حلالم كنيد

خيلي ميترسم فردا يه اتفاقي واسم بيفته من تاالان فقط ١بار سرم زدم اونم كلي واسه دردش گريه كردم حالا ميخوام برم اتاق عمل 😢😢😢

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻

انشالله که به خوبی و خوشی زایمان کنی عزیزم . اصلا نترس و نگرانی نداشته باش . کوچولوت الان منتظره که بیاد تو بغل مامانش 

التماس دعا دارم ازت 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاالله به سلامتی زایمان میکنیمنم الان تو بیمارستان بستری هستمظهر جراحی دارم

خدا كنه سالم و سلامت برگردي خونه عزيزم

آخی...عزیزم...نگران نباش..انشاءالله به خیروخوشی نی نی گلتوبغل میگیری...نترس..عملیه که همه انجام میدن...به این فکرکن که فردانی نیت بغلته  

گالری نمدی رنگین کمان..پرازکارای نمدی خاص وشیک خوشحال میشم به سری بزنید https://t.me/joinchat/AAAAAFDgludlKVJIAScWUA
انشالله که به خوبی و خوشی زایمان کنی عزیزم . اصلا نترس و نگرانی نداشته باش . کوچولوت الان منتظره که بیاد تو بغل مامانش التماس دعا دارم ازت

چشم حتما☹️

آخی...عزیزم...نگران نباش..انشاءالله به خیروخوشی نی نی گلتوبغل میگیری...نترس..عملیه که همه انجام میدن...به این فکرکن که فردانی نیت بغلته

خيلي ميترسم😢

وای خدا نترس مامان کوچولو. خوشحال باش ، به خدا توکل کن و منتظر بغل کردن بره کوچولوت باش. از طرف منم حسسسابی ماچ مالش کن😚😚😚😚😚😚

همش ميگم اگه يه چيزيم بشه شوهرم چي ميشه☹️

خيلي بهش وابستم