2789
عنوان

حس شیشمی بیا 😊

199 بازدید | 30 پست

ازت سوال دارم حست و بهم بگو حسن چه حسی داره بهم؟ 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

لباست زرد؟

توی لباست زرد یا آبی داری؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

لباست زرد؟

حسن حسش راجبم چیه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

حسن حسش راجبم چیه؟

توی لباست زرد و آبی بود؟

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

خوش قلب مهربون زود رنج و حساس 

اگ‌برنجی ب روی طرفت نمیاری میریزی تو خودت

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
خوش قلب مهربون زود رنج و حساس  اگ‌برنجی ب روی طرفت نمیاری میریزی تو خودت

دقیقا درسته 

حسن حسش بهم چیه؟ من و خانوم آینده اش میدونه

سلام خوبین من شمارو یادمه قبلا هم ازتون پرسیده بودم

میشه بگید کراشم اصلا بهم فکر میکنه؟ حسی داره؟

امکانش هست بازم ببینمش یا نه کِی دیدار داریم؟

آرشام راست میگه یا کلاهبرداره

جز اسی کسی پست منو ریپ نزنه .نظر شخصیمه.چرا باید درمورد نظر شخصیم به شما جواب بدم
سلام خوبین من شمارو یادمه قبلا هم ازتون پرسیده بودم میشه بگید کراشم اصلا بهم فکر میکنه؟ حسی داره؟ ...

عزیزم دکتری که مطمئنم بم حس داره،خودمم همین طور

دارهوجدامیشه؟یا حدا شده؟همو میبینیم باز؟یا پیام میده؟