2777
2789
عنوان

قرص توماشین شوهرم پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 964 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ زشت و خجالت آور  ک درمورد رابطتون دوستشو در جریان گذاشته ک اره من حین رابطه با زنم زودانزالم ...

این مهم نیست مهم اصل ماجراست یسوالی پرسیده بود درمورد مارک قرص نگفته زود انزالم واینا

کجا هماهنگ کرد؟؟یعنی درحد یک دقیقه؟؟ بتونه هماهنگ کنه؟؟بعد من پرینت گرفتم از ایرانسل من ندیدم زنگ زد ...

من نگفتم هماهنگ کرده میگم اگه قبلا خطایی ازش دیدی نامحسوستر زیر نظرش بگیر اینجوری فقط مخفی کارتر میشه.

ببین فعلا اصلا عکس العمل نشون نده. یه جوری که انگار قضیه حل شده ولی شاخکات تیز باشن. خیانت قبلیش در ...

نمیخوام گذشته و زیر و رو کنم ولی زیر نظر دارمش حتی یک ماه پیش ضبط مکالمه توگوشیش بود

این مهم نیست مهم اصل ماجراست یسوالی پرسیده بود درمورد مارک قرص نگفته زود انزالم واینا

مگه ب شوهرت شکی چیزی داری؟ الکی واسه خودتون جنگ اعصاب درست نکنین.شاید خواسته کیفیت رابطه خودتون رو بالاتر ببره.ب نظر من ک اگه تا حالا ازش چیز مشکوکی ندیدی بی حیال شو

......خدایا ب توکل نام اعظمت.
زیر نظر دارمش موردی ندیدم اخه

دیگه سخت نگیر اینقدر بهش حس شک و تلقین کنی دور از جون میوفته تو مغزش بره دنبال اینکار،اینم روی دیگه این رفتاراس.خوددارتر باش عزیزم.اینقدر بازجوییش نکن،حواست به پول و رفت و آمداش باشه اگه تو اینا صداقت داره هیچی زیر سرش نیست.

دیگه سخت نگیر اینقدر بهش حس شک و تلقین کنی دور از جون میوفته تو مغزش بره دنبال اینکار،اینم روی دیگه ...

صبح تا غروب سرکاره چون بازاریه ساعت اومدنش دقیق مشخص نیست باید بارشو بفروشه یروز ۷ میاد یروز ۸ میاد

وقتایی هم ک خونس اصلا جایی تنهایی نمیره فوقش بره ی قهوه بخوره یا بره خونه مادرشوهرم بهشون سربزنه پولاشم حقوقش متوسطه تقریبا اخر ماه کم میاریم

2790
2778
2791
2779
2792