2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثبت تر از این هم مگه داریم😍مباااارک

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

مبارکه عزیزم

چند روز بعد از موعد پریودیت زدی

من ۴ روز قبل موعدم زدم منفی بود ولی فکر کنم باردارم

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

مرسیییی آخ باورم نمیش اجی شدم دعا کنید سالم بدنیا بیاد 🥲

ای جانم این بی بی چک مادرته؟؟؟به سلامتی

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

اینو کجا پیدا کردی،هنوز مادرت چیزی نگفته که😂

مبارکه عزیزم چند روز بعد از موعد پریودیت زدی من ۴ روز قبل موعدم زدم منفی بود ولی فکر کنم باردارم

مرسیییی 

ولی مال مامانمه خیلی وقته پریود نشده من بجاش پریود شدم 🤣 بی حاله شکمش هم بزرگ تر شده اینم قایم کرده بود خودم پیداش کردم 

ایشالله شما هم مامان بشی🥲

اینو کجا پیدا کردی،هنوز مادرت چیزی نگفته که😂

بالای آینه🤣🤣من فضول تر از این حرفام دیشب فهمیدم گرفت ولی قایم کرد ترسیدم و استرس داشتم و گریه کردم ولی الان ذوق زدم