2777
2789
عنوان

بچه ها یه سوال شرعی

120 بازدید | 13 پست

اگه پریود باشی بعد بری حموم غسل کنی هنوز دیواره رحمت باز باشه و قراره باشه خون بیاد ولی تا یه ساعت هیچی نیاد یعنی تو اون یه ساعت پاکی و نمازت و اینا قبوله؟؟ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه

هرکسی ی دوره چند روزه داره پریدش وقتی گذشت بره حموم غسل کنه نماز بخونه

غیر ای این فکر نمیکنم قبول باشه چون وقتی میری حموم تو روزای پرید معمولا تا یکی دوساعت اول خون نمیاد نمیشه بگی همون یکی دوساعت من برم نماز بخونم که

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
اگ 10روز از پریودی گذشته باشه بله باید غسل انجام داد هربار البته به میزان خون ریزی هم ربط داره

نه عزیزم منظورم اینه من دیروز غسل کردم فک کردم تموم شده تا یه ساعت هم هیچی نبود و من نماز اینا خوندم میخوام ببینم تو اون یه ساعت من پاک بودم یعنی؟

نه عزیزم منظورم اینه من دیروز غسل کردم فک کردم تموم شده تا یه ساعت هم هیچی نبود و من نماز اینا خوندم ...

ن گلی پاک ک نبودی ولی الان ک خوندی موردی نداره وسواس به خرج نده حساس بشی اذیت میشی

من یبار قبلا اینو از یه دفتر مسائل شرعی پرسیدم گفت چون فک میکردی پاک شدی موردی نداره نمازی ک خوندی ولی اجبار به خوندنش هم نبوده

درصورتی بهت واجب میشه حتما بخونی ک پاک کامل باشی 

من خودم تا یکی دو روز بعدش انگار شده برام وسواس هربار ک حمام میرم غسل میکنم