2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
اینکارم ‌کردم نشد نمیدونم چرا مقاومت میکنه🤦🏻‍♀️😑😂😂

ببین اول با خوده عدس یه مقدار بلغور ریز یا جو پرک بریز بپزه بعدش که پیازداغ درست کردی یه سیبزمینی هم پوست بگیر بریز بعد که پخت لهش کن کاملا لعاب دار میشه

2804
ببین اول با خوده عدس یه مقدار بلغور ریز یا جو پرک بریز بپزه بعدش که پیازداغ درست کردی یه سیبزمینی هم ...

درسته عزیزم اینم یه روششه،من اول عدسی رو میزارم با سیب زمینی بپزه بعد پیازداغ آماده میکنم سیب زمینیا که پخت میکوبم داخل پیازداغ بعد میریزم داخل عدسی اگه ببینم جا نمیوفته مقدار عدسیو زیاد میکنم الان یه قاشق آردو تفت دادم ریختم داخلش نگاه کردم دیدم داره کم کم ما میوفته یه مقدارگازشو کم کردم

2805

برای عدسی لعابدار حتما باید عدسی خیس شده باشه زمان پختم باید کمتر از ۴ ساعت نباشه من خودم شب میزارم تا صبح بپزه بعد پخت عدس باید آبش خیلی کم باشه یدونه پیاز رو سرخ میکنم نمک زردچوبه میزنم با ی قاشق آرد و ی قاشق پونه میریزم توی عدسی و با گوشکوب خیلی کم عدسی رو میکوبم نیم ساعت بعد آماده میشه فقط باید حواست باشه نیم ساعت آخر ته نگیره با پونه خشک میخوریم هم نفخش رو میگیره هم انرژیش چند برابر میشه 

من بلغور و اینا هیچی نمیزنم

فقط بعد پیاز سرخ کردن ربم اضافه میکنم و تفت میدن بعد بهش عدس اضافه میکنم خیلی خوشمزه میشه البته بازم سلیقه ایه شاید کسی با رب خوشش نیاد اما بنظر منکه عالیه. بدون رب بی مزست عدسی

2801
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز