2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

177 بازدید | 14 پست

سلام خانمها من خواهر ندارم برادرمم مریضه خودم شغل شوهرم راه دور شد سعی کردم نرم خانواده شوهرم همه جا پخش کردن برای پسرمون کار درست میشه خانواده زنش نمیزارن دیگه مجبور شدم قبول کنم حالا تنها دلخوشیم به زنگ مادرمه چند سریه با مادرم صحبت میکنم پشتت مادرشوهرم زنگ میزنه وهههه با کی داشتی صحبت میکردی دیشب خواهرشوهرم حرف زد دلم واقعا درد اومد میگه اومدا جایی آتیش بگیره چه خبره میخوایتم بگم الهی به درد من دچار شی گفتم ولش کن این سری چه جوابی بدم

واگذار کن به خدا

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فقط میتونم بگم اعتنا نکن اونا اصلا اینطوری میگن که حرص تو رو دربیارن تو هم اعتنا نکن اینجوری هم خ ...

این یری بگم دلخوشیم به همین صحبت با مادرمه خودشونو جمع میکنن

دقیقا ولی خدا کاری نداره باهاشون

هر چیزی به وقتش🤍

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
خواهرشکهرم طلاق گرفته پارسال با بچه هاش اومد یه ماه خونم لنگر زد الان دوباره میگه نیت ده روزه کنم بی ...

خیلی خوبه که مهمان نوازی همین بزرگیت رو نشون میده 👏

اصلا به چیزای منفی فکر نکن که کینه میشه

خیلی خوبه که مهمان نوازی همین بزرگیت رو نشون میده 👏 اصلا به چیزای منفی فکر نکن که کینه میشه

ولی بی نمکه آخرش میگه پیش پدر مادرش جلوی من و زنداداش دیگش که خبری من خوشحال شدم داشتم برمیگشتم یه ماه خواهرشوهرو تحمل کرد خیلی بهم برخورد 

ولی بی نمکه آخرش میگه پیش پدر مادرش جلوی من و زنداداش دیگش که خبری من خوشحال شدم داشتم برمیگشتم یه م ...

بعضیا واقعا بی لیاقتن