ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
من میگرن دارم نصف سرم شروع میکنه درد گرفتن مثل نبض میزنه حالت تهوع به نور حساس میشن چشام . ...اگر هم آمپول بزنم خوب نمیشم... دکتر هم رفتم کلی قرص دارو خوب نشدم ..ولی زنجفیل رنده شده رو بزار روی پیشونی با یه دستمال ببنده
شالگردن جان فکر کنم شما کم خونی هم دارین چون سردرد های دوره ی ماهیانه معمولا به خاطر فقر آهنه، با هیچ قرصی هم خوب نمیشه بجز قرص آهن ، اصلا میخوری سر دردت بهتر میشه، اگه اینطوره تو ظروف مسی غذا بپز
شالگردن جان فکر کنم شما کم خونی هم دارین چون سردرد های دوره ی ماهیانه معمولا به خاطر فقر آهنه، با هیچ قرصی هم خوب نمیشه بجز قرص آهن ، اصلا میخوری سر دردت بهتر میشه، اگه اینطوره تو ظروف مسی غذا بپز
نه مریم جان دکتر به من گفت میگرن تو پریودی اوج می گیره