2777
2789

خاله من میگرن داشت

دکترش واسش بوتاکس کرد یه نواحی خاصی از سر و گردنش رو

الان حالش خوبه و دیگه از اون سردردهای وحشتناک خبری نیست

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمان قطعی نداره متاسفانه

بعد ده دوازده سال خوب میشه

مامانم داشت دوازده سال طول کشید تا خوب شد

منم دارم یه قرصی یه دکتر بهم داد اسمش میگر استاپ بود، اون یکم تسکین میداد ولی باید جای تاریک باشم و سر و صدا نباشه تا بهتر شم ژلوفن هم خوبه یکم

من میگرن دارم نصف سرم شروع میکنه درد گرفتن مثل نبض میزنه حالت تهوع به نور حساس میشن چشام  . ...اگر هم آمپول بزنم خوب نمیشم... دکتر هم رفتم کلی قرص دارو خوب نشدم ..ولی زنجفیل رنده شده رو بزار روی پیشونی با یه دستمال ببنده 

شالگردن جان فکر کنم شما کم خونی هم دارین چون سردرد های دوره ی ماهیانه معمولا به خاطر فقر آهنه، با هیچ قرصی هم خوب نمیشه بجز قرص آهن ، اصلا میخوری سر دردت بهتر میشه، اگه اینطوره تو ظروف مسی غذا بپز 

مریم جان 

مامان منم میگرن داره 

از وقتی یادمه سردرد داشت هنوز داره

کلی دارو امتحان کرد تهش همه رو گذاشت کنار گفت راحت ترم

من موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما...
شالگردن جان فکر کنم شما کم خونی هم دارین چون سردرد های دوره ی ماهیانه معمولا به خاطر فقر آهنه، با هیچ قرصی هم خوب نمیشه بجز قرص آهن ، اصلا میخوری سر دردت بهتر میشه، اگه اینطوره تو ظروف مسی غذا بپز

نه مریم جان دکتر به من گفت میگرن تو پریودی اوج می گیره

من موفق خواهم شد نه فورا ولی حتما...

حتما اينكارو شروع ميكنم قربونت برم