2777
2789

شپشک برنج و حبوباته انگار 

هوا یکمی گرم شده حبوبات و برنجت رو چک کن 

اگر تو بطری نیست همه رو تو بطری های نوشایه یا آب معدنی بریز اصلا کرم و شپشک نمی زنه

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
فک نکنم شپشه

شکل شبیهه اما خیلی بزرگه.شاید کنه یا ساس باشه.باید حتما خونتون سم پاشی بشه.بچه گناه داره با بدن نازکش یکی ازینا نیشش بزنه چی میشه.یا خدای نکرده بره توی گوشش.بعد چرا روی تشک تخته.نکنه داخل تشکتون پر از این حشره ها باشه.خیلی عجیبه یه جوری تخت رو وارسی کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر این شپش نیست شپش خاکستری هست  این شپشک تو برنج میزنه

چه میدونم.گفتم چقدر غیر طبیعی بزرگه.اگر شپشک برنجه که خطرناک نیست.من همیشه توی ظرفای برنجی و حبوباتم نمک اضافه میکنم اصلا حشره نمیگیرن

عزیزم  اصلااااا  شپش نیست دوستان اشتباه میکنن  احتمالا یا حبوبات حشره زده یا مال گلد ...

اره چندبار ازش دیدم سم مورچه هم ریختم فایده ای نداشته

کِ گرچه رنج به جان رسد...امید دواست🌱
شکل شبیهه اما خیلی بزرگه.شاید کنه یا ساس باشه.باید حتما خونتون سم پاشی بشه.بچه گناه داره با بدن نازک ...

داخل تخت نیست ک تو هال پیدا شد

اره چندبار ازش دیدم سم مورچه هم ریختم فایده ای نداشته

عزیز دلم اینا خطری ندارن واسه نی نی 

ولی اگ خیلی نگرانی چند روزی برو خونه مادر یا کسی ک راحتی و خونه رو سم پاشی کنین

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
خب پس کارت خیلی راحتتر شد.خونه رو سم پاشی کنید.یه بیست و چهار ساعت هم داخل خونه نرید.همه سوراخ سمبه ...

داخل سطل برنجم ک تو کمد دیواری بود نگاه کردم اونجا زده بود خداروشکر سم فروشی گف مشکلی نداره

داخل سطل برنجم ک تو کمد دیواری بود نگاه کردم اونجا زده بود خداروشکر سم فروشی گف مشکلی نداره

خدا رو شکر چیزی نبوده پس.من توی برنجا و حبوباتم همیشه نمک میزنم مثلا واسه گونی ده کیلیویی برنج  اندازه نصف لیوان نمک میزنم دیگه حشره نمیگیرن.