2777
2789
عنوان

یه سوال دارم که برام عجیبه بیایید

182 بازدید | 23 پست

من با همه اکثرا خوبم ، احترام میزارم محبت می‌کنم و سرم تو کار خودمه منتها حدود ۹۰ درصد خانمای اطرافم چشم دیدن منو ندارند این کامل بهم ثابت شده ، مردا اکی هستن حالا دلیلش چیه ؟؟؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسودی میکنن بهت  شما بالاتر از همشون  خودشونو در حدت نمیبینن  میخان بکشنت پایین

واقعا برام سواله حتی نامزدمم میگفت چرا همه زن های فامیل و همکار و دوست با تو خوب نیستن ، باور کن حتی مجازی تو یه گپ بودم تمام دختراش با من بد بودن ظاهری سلام می‌دادن 

منم مثل شمام

مثلا محل کارم 60 نفر هستیم 58 نفر بامن کاملا خوبن

دو نفر باهام مشکل دارن یکی منشیمون یکی حسابدارمون جفتشون هم خانومن

میدونم از حسادتشونه چون من اصلا باهاشون کاری ندارم

ولی چون همسرم مدیر بالا دستیمونه انگار من حق این دو نفر رو خوردم

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

یه جا خوندم نوشته بود اگر دیدی همه یه نفر رو خیلی دوست دارند بدونید اون ادم ادم منافقیه 

چون نمیشه همه را راضی کرد مگه اینکه نفاق و دو رویی تو ذاتت باشه  

حالا شما مشخصه نفاق ندارید و ساده هستید 

دقیقا منم مثل شما هستم و معضل بود برام  

واقعا برام سواله حتی نامزدمم میگفت چرا همه زن های فامیل و همکار و دوست با تو خوب نیستن ، باور کن حتی ...

بیخیال مهم نباشه برات 

تو کار خودتو انجام بده 

تنها کسی که واقعا آدم رو میخاد مادرشه و همسرش 

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

علاوه بر محل کارم تو خانواده همسرم مردا با من خیلی خوبن ولی مادرشوهر و خواهرشوهرم از همون دیدار اول ازم بدشون اومد

جالب اینه کاملا هم علنی کردن

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

یه جا خوندم نوشته بود اگر دیدی همه یه نفر رو خیلی دوست دارند بدونید اون ادم ادم منافقیه  چون ن ...

وا 

قبول ندارم

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم