2777
2789
عنوان

مشکل داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 45 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گفتم حتی دوست شدن با افراد متعدد هم به نظرم مشکل داره و باید تراپی بشه اما اگر خودش قبول نکرد بیاد ش ...

تراپی چی عزیزم چرا الکی مردم و مریض جلوه میدین جوونه و تو این سن عادیه مخصوصا تا زمانی ک علاقه مند نشده ب کسی

یعنی طبیعیه؟! 

نمیدونم ینی شما تو جامعه نمی بینید دورتون ک از نظرت غیر عادیه؟؟؟ بابا طبیعیع همه نیاز دارن الان متاسفانه سن بلوغ اومده پایین همه زودتر شروع میکنن ولی طبیعیه تا بوده همین بوده

تراپی چی عزیزم چرا الکی مردم و مریض جلوه میدین جوونه و تو این سن عادیه مخصوصا تا زمانی ک علاقه مند ن ...

خودش میگه این چیزا واسه قدیمه 

الان دخترا میخوان منم میخوام پس مشکلی نداره

خودش میگه این چیزا واسه قدیمه  الان دخترا میخوان منم میخوام پس مشکلی نداره

متاسفانه باید گف حرفش درسته الان خیلی از مجردا رابطه جنسی دارن و ایرادی ام نداره ب هر حال نیازه ولی خب با ی نفر باشه بهتره

پس بنظرتون چیکار کنم که حداقل روابطش بهش آسیبی نزنه؟! 

باهاش رفیق باش و بگو رعایت کنه سعی کنه رابطه دهانی نداشته باشه حتما از کاندوم استفاده کنه و با کسی ک اشنایی قبلی نداره هم خوابی نکنه چون ممکنه این کاره باشه طرف و مریضی جنسی داشته باشع